pátek 8. listopadu 2013

Saloos Bio Konopný balzám

Krásné páteční ráno :)

Dostihl mě nějaký moribundus. Neptal se, přišel, prudí a nechce se mu zase pěkně zmizet. Navíc, jak to tak bývá, přeskočil i na muže, a tak doma frkáme a kašleme oba. Chjo. 

Protože se rýma rozhodla potrápit nás pořádně, nos mám odřený od smrkání a v tenhle moment nasazuju zázrak všech zázraků, konopný balzám :)



Saloos Bio Konopný balzám je máslíčko v bio kvalitě, složené z bambuckého másla, konopného a jojobového oleje. Barvu má výmluvně zelenou a vůni typickou konopnou, nepříliš lákavou :) 




Co ale tenhle balzám nenabídne svojí vůní, to nabídne účinkama - je to prostě vážně zázrak. Okamžitě zklidní a bleskově zhojí podrážděnou, sedřenou, pálící kůži. Je perfektní na hrubá a suchá místa, která zvláční, zjemní a vyživí. Hojí pupínky, škrábance, drobná říznutí ( třeba po holení ). Je excelentní na nehtová lůžka a na noc na zbídačené rty. Zklidňuje atopický ekzém a alergické vyrážky




Všem, kdo ho doma nemají, vřele doporučuju, protože univerzálnější a víc fungující věc neznám. Navíc ubývá záhadně pomalu, ačkoliv ho používám prakticky denně. O mojí náklonnosti ke konopnému oleji už moje čtenářky vědí ( článek zde ), balzámek má ale tu výhodu, že ho můžete nosit kdekoliv s sebou, použití je komfortnější a univerzálnější. Olej už používám jen na vlasy :)

Za poskytnutí balzámku děkuji firmě Saloos.

Mějte se krásně :)


11 komentářů:

  1. Jo, tenhle je moc fajn. Ale je to nic oproti domácí konopné masti od známého! Používám na vše. Jizvičky se mi tak stáhly, že nejdou skoro vidět. Verča L.

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, tohle by mohl být i docela dobrý dárek pro chlapa:)

    OdpovědětVymazat
  3. Saloos je jedna z nejlepších značek :) Mám ji ráda čim dál tím víc :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  4. I já ho mám, používám jak na kůžičku tak i na ten svůj protivný ekzém a teď momentálně ujíždím na konopném oleji od Cannadermu užívám ho jak vnitřně tak i se s ním mažu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Balzámy od Saloos mě zatím nikdy nezklamaly :)

    OdpovědětVymazat
  6. Saloos má super věci! konopnou mast mám doma jinou, ale jsem s ní taky moc spokojená, používám ji na jizvy po akné a mizí fakt rychle. jinak na odřený nos je bezkonkurenčně nejlepší mast Borozan z lékárny, co ji používám, tak jsem nikdy nic jako odřený nos nezažila, a to mívám rýmy většinou tak 14 dní, nonstop smrkání ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Ooooo, to vypadá dobře :). Můžu se zeptat? Ty už s tvým novým přítelem bydlíš? Martina

    OdpovědětVymazat
  8. Konopné produkty jsou skvělé a tenhle balzám určitě nebude výjimkou. Taky hezky pomáhají proti atopickému ekzému a na "zmizíkování" jizev.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tenhle balzámek vypadá moc pěkně. :) Celkově mám s balzámy Saloos dobré zkušenosti, ale konopný jsem zatím neměla. :) Děkuju za doporučení.

    OdpovědětVymazat
  10. Mám konopný balzám od jiné firmy, sice není bio, ale voní krásně. :) Nedávno jsem koupila stejně voňavou sůl do koupele jako dárek, ale nakonec jsem neodolala té vůni a nechala si ji. A vůbec se za to nestydím. :D

    OdpovědětVymazat
  11. saloos má skvělé balzámy, sama jich vlastním několik na nehty, na rty a pak vanilkový který používám jako denní krém, nyní si dělám zálusk na bambický :)

    http://oprirodnikosmetice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*