pátek 4. října 2013

Spotřebováno 9/2013

Krásné páteční dopoledne :)

V poslední době jsem se vrhla na likvidaci starých zásob, nechci utrácet a taky se mi to doma začalo fakt hromadit. Příspěvky na téma "Spotřebováno" u mě nikdy nebyly, protože já jsem prostě doteď nebyla schopná něco spotřebovat a místo toho jsem věci doma hromadila. Teď už je tomu jinak, dodělávám věci, co už doma mám a díky tomu můžu konečně uvést svoje první "Spotřebováno" :)




Elseve Total Repair Extreme maska a sérum - masku mám ještě jedu v zásobě ( nebo dvě? ), takže kupovat další zatím nebudu. Sérum zatím taky ne, olejíčků mám tři zadele a teď je musím spotřebovat...

John Frieda Go Blonder šampon a kondicionér - nové zatím kupovat nebudu, mám doma ještě skoro celá balení Baley More Blond. Výhledově zatím nákup neplánuju.

Schauma Silver Reflex šampon - tady není co dodávat, pro mě je to nejlepší silver šampon na světě a náhradník už je doma ( za 35,- Kč :D )

Pantene Pro-V dvouminutová intenzivní maska - vzorek mě neuchvátil a nákup plného balení neplánuju. Hezky voní, toť vše.

Gliss Kur Liquid Silk balzám - miluju ho a doma už je nové balení :)




Radox Milk&Vitamin - tenhle sprcháček krásně voní a jeho vůně je taková nakopávací :) Nevysušuje, špatnej není, ale další si nepořídím, to spíš zkusím nějaký další :)

Palmolive Mediterranean Moments - tenhle sprcháč byl v Ladyboxu a fakt jsem si oblíbila. Až bude někde v akci, koupím si ho znovu :)

Rituals Tai Chi - dokonalá vůně a dokonalý efekt :) Sprchová pěna mě dostala, miluju tuhle vůni  a la Green Tea od Elizabeth Arden, ale cena je tak nechutná, že ho nepotřebuju...

Pěna do koupele Radox s ovsem byla fakt skvělá, ale stejnou další neplánuju, zkusím zase jinou vůni. 





Odol Intense Whitening zubní pasta - je skvělá, zoubkům dělá dobře a efekt je znát. Novou už mám doma :)

Listerine Coolmint - ústní vody Listerine miluju a novou už mám taktéž doma. Coolmint ale nedoporučuju, fakt ukrutně barví... 




Saloos Konopný olej - plánuju koupi další lahvičky, dělá dobře podrážděné pleti i nosánku jednoho z mých pejsků. 

Taft Shine lak na vlasy - nebyl špatnej, ale radši mám laky od Welly - Wellaflex. Příště už nee. 




Ryor pleťová voda pro suchou a citlivou pleť - průměr, neublíží, nenadchne. Voní jako pánská kolínská a to fakt výrazně. Díky LB mám doma litry micelárek, takže další nákup téhle vody neplánuju

Cien jemný obličejový mycí gel - používala jsem ho na odlíčení celého obličeje včetně očí a je perfektní! Stojí 30 korun, neštípe v očích a odlíčí skvěle. Rozhodně si koupím další :)

Garnier Pure Ozdravující gel - tenhle gel jsem používala na dočištění a jako prevenci nějakých nepředložeností. Nemám naštěstí problematickou pleť, ale hormony dělají občas svoje, že jo :) Gel je naprosto super, vyčistí póry do hloubky, stáhne je a případný pupínek rychle zahojí. Plánuju nákup nového :)




Nivea Anti Age krém na ruce - je příjemný, hydratuje, zvláční, ale nějakou záhadou mi naleptává lak. Když i dám jen jednu vrstvu výživy nebo podlaku, stane se po namazání lepkavou. Nevím proč, ale nelíbí se mi to, takže další kupovat nebudu.






Versace Bright Crystal - miluju tuhle vůni. Fakt miluju a mít tu možnost, okamžitě si kupuju velké 90 ml balení :) Dostala jsem jí v únoru a byla hodně rychle pryč. Drteček, co mi zbyl, jsem si hýčkala doteď, ale už tam vážně není ani kapka. Byl to dárek, trefil se skvěle a já bych si tuhle vůni určitě ráda do budoucna pořídila znovu :)

Hotovo :)

Mějte se krásně :)

33 komentářů:

  1. Na obrázku máš ještě Garnier gel, ale chybí ti k němu popis :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mohu se zeptat jaký máš názor od Elseve Total Repair Extreme - maska a sérum . Pořád přemýšlím zda si je pořídit, hlavně by mě více zajímaly výsledky po tom séru. :)
    Děkuji. :)

    Blog The ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.labradoora.com/2013/05/elseve-total-repair-extreme.html ;)

      Vymazat
  3. Páni, to je věcí. Ono se to hromadí docela rychle, když člověk najednou začne spotřebovávat zásoby, co? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo :) A uvolnuje se misto :) Pres sest kilo kosmetiky jsem poslala pres Evelins do azyloveho domu a zbytek statecne spotrebovavam :) Jedna cela police uz zmizela, ted musim zatocit s tou druhou :)

      Vymazat
    2. Ahoj, chtela jsem se zeptat, jaka je ta adresa azyloveho domu nebo jestli to byla jen nejaka jednorazova akce. Mam taky tuny kosmetiky - vetsinou nevhodne darky a byla bych rada, kdybych tim mohla nekoho potesit.
      Dekuju Lucka

      Vymazat
    3. Lucko, tahle akce šla přes Evičku - http://evelinsbook.blogspot.cz/ , tak zkus napsat jí, jestli se ještě něco takovýho bude dělat, případně kam to poslat :)

      Vymazat
    4. Dekuju za odpoved, zkusim! :-)

      Vymazat
  4. Ahoooj,

    ta mycí pěna Rituals je skvělá, já si jí šetřím a ta vůně je boží... myju se s ní, když mám špatnej den a fakt mi zvedne náladu =o)
    Nedávno jsem sháněla mycí gel na obličej, koupila jsem Bourjois za nějakejch 80 Kč a je faj, ale jako Cien vyzkouším, třeba mi taky sedne a ušetřím...
    A Versace, to je tak nádherná vůně, že jsem si koupila 90 ml a s hrůzou jsem zjistila, že na MNĚ prostě nevoní =o( ale na ostatních to voní nádherně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Cien je fakt super :)
      A jeeee, to je mrzuty, ja si troufam rict, ze na me voni :D

      Vymazat
  5. Go blonder šampón jsem si teď přivezla z Vídně a je super! strašně krásně voní a dělá mi krásně lesklé vlasy

    OdpovědětVymazat
  6. Ivuš, určitě v rubrice pokračuj, je to fajn.. a je to rozhodně lepší, než věci hromadit :))..Ten Silver o Schaumy je vážně super!!!! Chystám na něj recenzi... vyzkoušela jsem už tolik silverů, ale tenhle je prostě nej nej nej..:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, mám zanedlouho narozeniny a přála bych si také tuto vůni Bright Crystal, ale nevím, jak dlouho vydrží vonět na těle - jestli má cenu investovat.
    Pokaždé z odstřiku z parfumerie se vůně na mě drží dlouho, ale po zakoupení se mi zdá, že tak dlouho nevydrží.

    Vydrží tedy na těle vonět dlouho? Na oblečení třeba ještě několik dnů?

    Děkuju, moc mi tím pomůžeš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to ti teda zavidim, taky by se mi libilo dostat brzy tuhle krasku :) Bright Crystal je sladsi, svezi a vydrz neni uplne hodne dlouha. Je to toaletka, takze rychleji vyprcha, ale na syntetickem obleceni ji citim dlouho. Miluju ji, takze ji odpustim i horsi vydrz :)

      Vymazat
    2. kočky, kúpte si tester, ten vydrží oveľa dlhšie, ako normálna vôňa ;)

      Vymazat
    3. To je zase nějakej žblept s tím testerem.
      Verunka

      Vymazat
  8. Ahoj Ivi, dneska skvělýýý článek! Ten Silver od Schaumy taky používám, mám už 3. balení a včera jsem si v Rossmanu pořídila ještě 1 kousek do zásoby - mám strach, aby ho zase něčím "nevylepšili", jak jsou výrobci zvyklí. :-/ Je skvělý! A ta cena je parádní! Parfém momentálně používám černý Versace - Crystal Noir, voněl mi tehdy ze všech tří nejintenzivněji, ale příště už do něj znovu nepůjdu, zkusím nějaký jemnější a mám zálusk na ten růžový, co máš ty. :-) Dá se sehnat mnohem levněji na parfums.cz, v kamenné prodejně ho kupovat nedoporučuji, je téměř 1x tak dražší, bohužel. :-( Hodlám vyzkoušet Cien - kosmetiku z Lidlu, čtu na ni jen samou chválu. Elséve Total Repair Extreme jsem nedávno dopotřebovala, ale víc mi sedí Gliss Kury - černý a žlutý. Papa! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky spotřebovávám :-D Blíží se Vánoce a já si nemůžu dovolit kupovat dárky ostatním i sobě :-) Dneska jsem "dojela" čistej arganovej olej a ten byl super!!! Na odlíčení, na vlásky (ty byly po něm mimochodem jako ze žurnálu). Teď "dojíždím" zázračnou péči Elséve Arginin Resist X3 a jsem nadšená! Dlouho jsem nenašla na vlasy lepší věc. Třeba jsem tě inspirovala :-) Verča L.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak funguje ten Elseve? :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak do začátku tu spotřebu zvládáš hodně dobře :).

    OdpovědětVymazat
  12. ad vůně -můžeš zkusit i Dior addict 2, mne přijde, ze vonej identicky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem si jistá, jestli si pomůže, pokud jde o cenu :D

      Verunka

      Vymazat
  13. Asi ten Elséve vyzkouším, četla jsem na něj samou chválu a přeci jen mě asi vyjde levněji, než Bioderma:)

    BTW: jsem 1000. člověk, kdo se k tobě připojil přes google jako pravidelný čtenář!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vida, fakt 1000.! Juhuuu :)
      Jenn, posli mi do mailu adresu, poslu ti jako 1000. ctenarce malou pozornost :)
      A gveaway uz se chysta!! :)

      Vymazat
  14. Já jsem na tom momentálně podobně, mám v koupelně tolik věcí (plno ani nenačatých) a zařekla jsem se, že další už kupovat nebudu, dokud mi ty, co mám, nedojdou. Hlavně budou Vánoce, tak se chci pomalu zaměřit hlavně na blízké osoby, než na sebe. :-)
    Btw. máš moc pěkný blog, ráda sem chodím. Hezký den. :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  17. Cien vysušuje pokožku. Myslela jsem, že to je změnou počasi, ale předevčirem jsem si koupila micelarni vodu od Loreal) a ten rozdil))) už si nepřipadam, jako vyschlej citron)

    OdpovědětVymazat
  18. U těch sprcháčů musim říct, že voněj fakt kásně:) hlavně ten Radox:)

    OdpovědětVymazat
  19. Nivea ty krémy na ruce zřejmě moc neumí. Měla jsem jiný (SOS), v tom jsem se zas cítila, jako když si navleču igelitový rukavice. Bleeh, fuj! Ale to může být jen můj subjektivní dojem á la nesnáším přehršel silikonů a glycerínu v krémech na ruce. Ale že by měl krém na ruce ničit i lak na nehtech... to teda asi fakt nemusel.
    Verunka

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*