úterý 22. října 2013

Ladybox - září 2013

Krásné úterní ráno :)


Zářijový Ladybox už bude pomalu nahrazen tím říjnovým, ale svoje místo na blogu by mít měl, tak směle do toho. 

Ladybox Září 2013 byl především ve znamení MUA, odpovídá tomu i krabička potištěná v tomto duchu jak zvrchu, tak zespodu. V krabičce byly 4 plná balení MUA výrobků a to je slušné skóre :)



Nechyběla průvodní kartička s přehledem produktů, u které bych pořád víc preferovala černé písmo, protože bílá na růžové je prostě fakt blbě vidět ( na fotce tvrdě vykontrastováno, aby bylo aspoň něco vidět )



Produkty byly uloženy opět v černých papírových háďatech a já se opět rozčilovala, protože všechno bylo zasviněno od černého prachu a pidi částeček. 



A teď k jednotlivých produktům ;)

Dermacol Perfect Cleanser 2v1 Odličovací voda, 200 ml, plné balení

Mám ještě nějaké zbytky micelárek. které musím dodělat, ale docela se těším, až ji vyzkouším. Je to věc, která se neztratí a Dermacol považuju za kvalitní značku :)



Palmer's CBF Lotion - parfémované tělové mléko, 50 ml, cestovní balení

Proboha, proč? Proč se pořád dokola opakuje v Ladyboxu takhle značka? Bohužel mám zase dojem určitých přebytků... Pokud je principem krabiček krásy seznámit nás s novými značkami a výrobky, pak nechápu, proč se tu točí stále jedna značka dokola... Krém vypatlám na ruce a doufám, že Palmer's never more.



MUA Trio Eyeshadow - odstín Innocence, plné balení

Tohle trio je maximálně povedené, má to ale jednu vadu - už ho doma mám od mojí zlaté Aničky. Nicméně to nemohl nikdo předpokládat, volbu výrobku i odstínu chválím a protože je používám běžně a jsem s nimi spokojená, ráda doporučuju :)



MUA Gel  Liner Underground, plné balení

Oční linky nepoužívám, jsem na to bohužel prostě totální tele, takže tyto jsou zatím netknuté. Sympatická je přítomnost poměrně dobře vypadajícího štětečku, zasunutého do vršku obalu, takže je stále po ruce. Gelové linky jsou jedním z nejpoužívanějších výrobků, takže i tady volbu chválím ;)



MUA Fashionista Flawless Primer, plné balení, personalizovaný produkt

Báze pod make-up příliš nepoužívám, a tak je zatím i tahle netknutá. Nemám moc ráda představu kluzkého silikonu na pleti a vypadá to, že bázi spíš daruju někomu, kdo je používá. Nicméně ji považuju taky za dobře zvolený, značku zastupující výrobek ;)



MUA Kiss Proof Lip Stain - odstín Fabulicious, plné balení

Fixám na rty jsem nikdy nepřišla na chuť a tahle fixa mě o lásce k nim nepřesvědčila už vůbec. Smrdí jako lihovka, zmiňovaný hydratační panthenol jsem ve složení vůbec nenašla a barva se tváří tak světle, že pochybuju, že by na mých rtech byla vůbec vidět. Nee, nepoužitou ji daruju někomu, kdo o ni bude mít zájem, případně zkusím Exchange...



Colgate Max White One Luminous - zubní pasta, 75 ml, plné balení

Zubní pasta se v LB vyskytuje poměrně dost často. Neříkám, že je to špatně, ale úplně nutné to taky není. Bělící zubní pastu bych ráda vyzkoušela, ale odrazují mě zkušenosti holek, kterým pasta podráždila dásně. Zatím jsem se neodhodlala... 



Tak, a to je všechno :) V podstatě považuju tenhle Ladybox za poměrně zdařilý, jen bych vypustila Palmer's a zubní pastu a pak bych ani nepípla :)

Mějte se krásně :)



7 komentářů:

  1. já jsem na něj ani samostatnou recenzi nedělala, moc mě nezaujal, radši jsem se věnovala Misshaboxu :)
    Palmers jsem se úspěšně zbavila, značka je mi těžce nesympatická a to mléko mi prostě smrdí. primer zkusím taky udat, po jednom použití se mi udělalo pěkné akné. stíny by byly hezké, ale přijdou mi dost tvrdé a prašné, ale jinak se mi líbí. lip stain mi po třech použitích vyschl, teď ho naklepávám a stavím na víčko, abych z něj něco měla :D linky taky pofrčí do exchange, micelárka je super, ale nepoužívám jí na oči, tam štípe, ale jinak odlíčí a čisti dobře. a pastu už mám dodělanou, akorát mi trochu víc vysušovala rty, ale jinak bez problému (a i bez viditelného vybělení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Trochu mimo téma, ale máme asi stejný koberec - že by Ikea? :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja som bola najviac spokojná práve s tou pastou :) dermacol micelárka tiež ujde a tiene používam... ostatné veci pre mňa nič moc, preto som ich zakomponovala do GA, snáď niekoho potešia... :)

    eR.Ka.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,

    tak mne LB fakt naštval... Jediný, co využiju je trio stínů, jinak absolutně NIC!
    Palmers mlíko - nesnáším kakaovou, čokoládovou jakoukoliv podobnou vůni, tfuj!
    Silikonová báze - silikony škodí pleti, tfuj!
    Oční linky - grrrrr, KAŽDEJ má doma černý! Kdyby aspoň byly v jiný barvě?
    Pasta na zub - pro mě naprosto nepodstatná věc, moje zubní lékařka říkala, že pastu mám kupovat s fluorem a je jedno jestli bude výrobce Globus nebo Colgate, je to naprosto to samé... takže se držím jejích rad, jelikož to vystudovala a ví o čem mluví...
    Fix na rty - hnusná barva, smrdí a vysušuje, takže letěl...
    Dermacol voda - ta v podstatě není špatná, už tam ale byla a navíc to není ani novinka a je v podstatě běžně dostupná, takže radost z ní mám, ale chci zkoušet nový věci...

    Toť můj zlej verdikt... doufám, že říjnová verze bude lepší, jinak to jsou vyhozené peníze...
    Mohla by se objevit řasenka, jelikož každému sedí jiná a je třeba je zkoušet =o)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty stíny z minulého ladyboxu teda vážně závidím, jsou nádherné! A ty barvičky!
    bázi pod make-up jsem nikdy nevyzkoušela, ale vypadá to docela zajímavě. Mrzí mě, že jsem minulý ladybox neobjednala:/ i když ty pasty, no nevím, to mi přijde takové divné, ty bych tam asi necpala a když už, tak jenom nějaké mini balení a plném dát nějaký zajímavější produkt.

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  6. musím říct, že mě docela mrzí, že jsem si zářijový LB neobjednala, protože až na mléko od tebou neoblíbené značky, se mi líbí asi všechny výrobky a moc ráda bych je vyzkoušela... škoda, snad se vyvedou i další boxy, které si už objednám...

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jeden mála boxů co bych i ocenila :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*