neděle 22. září 2013

Essence Stay with me 03 Candy Bar

Krásný nedělní večer :)
 
Lesky Stay with me od Essence známe asi všechny :) Stojí pár korun, mají hezké barvy a teď už jsou k dostání i v matné verzi :) Já jsem si v poslední době objevila jeden, který zapadl na dno šuplíku a na který jsem dost neprávem úplně zapomněla :)
 
Essence Stay with me 03 Candy Bar je korálovo-růžový, poměrně výrazný lesk. Je to taková krásně punčová šťavnatá barva, ani růžová, ani korálová, prostě něco mezi :)
 
 
 
 
Konzistence je středně lepivá, nic významně protivného, ale ani vyloženě nelepivého. Dá se poměrně dobře vrstvit a nanést buď decentně a nebo okatě. Na obrázku mi vyšel lesk poměrně hodně oranžový, ale ta růžová "část" lesku je dost výrazná a foťáku se moc nechce jí zachytit :)
 
 

 
Aplikátor je pro tenhle lesk typický, ve tvaru osmičky. Hodně holek na to nadává a mně kupodivu dost vyhovuje :)
 
 
 
 
Abych řekla pravdu, tak vůbec nevím, jestli je tenhle odstín ještě k sehnání, ale mám pocit, že jsem ho nedávno zahlédla... Líbí? :)
 
Mějte se krásně :)

9 komentářů:

  1. Pěkný, já ho vlastním v odstínu 01 a taky vypadá krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  2. od essencu sú vážne všetky super :)

    btw: pozývam ťa na môj blog na giveaway http://natasa-findrova.blogspot.sk/2013/09/ahaishoppingcom-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Tobě sluší:) Máš moc pěkný tvar rtů, takový bych taky chtěla, no smůla:-D Já mám ty matné a ty mi vyhovují, za těch pár korun, neber to:))

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkná barva :-) k dostání zcela jistě je, minulý týden jsem ho zakoupila jako náhradu za docházející stálici z jiné řady, ještě doporučuji odstín My favourite milkshake :-). A k aplikátoru - kupodivu mně vyhovuje také, přijde mi, že s ním lze rty "naleskovat" na jeden zátah bez problémů :-)

    OdpovědětVymazat
  5. pekný je to odtieň a keď píšeš , že ten aplikátor je klasický, tak čo ja viem ja som taký ešte nevidela :D

    OdpovědětVymazat
  6. Na tvých recenzích čehokoliv-na-rty mě prostě vždycky nejvíc zaujmou tvoje zuby :-D děláš pro ně něco speciálního?:-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*