pátek 17. května 2013

Jak vybělit zažloutlé nehty - článek pro Blogerky.cz :)

Krásné páteční odpoledne :)

Měsíc se s měsícem sešel a opět tu máme článek pro Blogerky.cz :)

Zajímá vás, jak vybělit nehty zažloutlé od laků na nehty? Čtěte tady :)



Mějte se krásně a užívejte jara :)


9 komentářů:

  1. Juch to se hodí :) Citrón používám často, zkoušela jsem i pastu, ale nějak to nebylo ono. Prášek se mi zkoušet nechce, jednou jsem četla v dikuzi, jak to jedné slečně přešušilo nehty a hrozně se jí třepily... :/

    OdpovědětVymazat
  2. Citron je super,znám.Nejdřív dávám průhledný lak,pak barevný,pak průhledný(ale to asi vy všechny)a to jak na rukou,tak na nohou.Žluté nehty po odlakování nemám nikdy.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi říkala, že ti nehty nežloutnou, tak jaktože jsi najednou odbornicí na vybělování?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem o sobě někde prohlásila, že jsem odbornice?

      Vymazat
  4. Zažloutlé nehty mi dělají problém.. ne vždy chci nehty lakovat..

    Citron jsem zkušela, ale nepomohl..:( Zkoušela jsem dokonce i ocet, ale také nepomohl.. zkusím schválně to s tou pastou:))

    OdpovědětVymazat
  5. Ja zvyknem pouzivat tablety na cistenie zubnych nahrad. Tie pekne vybielia aj miesto pod nechtom, ktore si zvykneme farbit bielou ceruzkou. Tabletu rozpustim v miske vody a necham v nej prsty aspon 2 minuty. Potom uz len staci nechty pretriet priesvitnym lakom a vyzeraju upravene. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Toto ja moc neriešim ;-) Keď si raz za čas robím francúzku, tak použijem ten fialový lak a inak mám stále nechty nalakované, takže to nevidieť :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Nehty mi vždycky spolehlivě vybělilo ruční přepírání prádla ... ale od doby, co mám pračku s programem na ruční praní už to nepraktikuju. Stejně jsem pořád "nalakovaná", ale kdybych chtěla odžlutit, tak se přemluvím a půjdu přepírat ručně. :-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*