pondělí 27. května 2013

Elseve Total Repair Extreme

Krásné pondělní dopoledne :)
 
Při posledním zveřejnění vlasopoličky jsem vám slíbila bližší recenzi nové řady od Elseve - Total Repair Extreme, tak se na to dnes vrhneme a třeba vás tahle řada zaujme tak, jako zaujala mě :)
 
 
 
Elseve Total Repair Extreme je řada vlasové kosmetiky určená pro péči o poškozené a suché vlasy s roztřepenými konečky. Účinnou látkou je LAC + ceramidy, které mají za úkol zacelit rozdvojené konečky a vlas vyspravit až do deseti vrstev. Řada obsahuje šampon, balzám, masku a sérum pro roztřepené konečky. Balzám já nemám, protože mám ve zvyku vždy, když řada obsahuje masku, sáhnout spíš po ní než po kondicionéru. Každý z výrobků vám teď konkrétně představím ;)
 
 
 
 
Šampon Elseve Total Repair Extreme
 
Šampon má mléčně bílou barvu, velmi dobře pění a krásně voní. Už po použití šamponu jsou vlasy příjemně hladké a mezi prsty kloužou. Ačkoliv obsahuje sulfáty, nekouše mě po něm hlava. Obsahuje také silikon dimethicon, nicméně vlasy mi vůbec nezatěžuje. Vůbec. Jako u každé řady, i u této je možné koupit šampon v balení po 250 ml a 400 ml.
 
 

 
 
 
Maska Elseve Total Repair Extreme
 
Stejně jako šampon strašně pěkně voní, ale nejsem vůbec schopná to k něčemu přirovnat :) Maska má krémovou konzistenci, je bílá a velmi dobře se vpracovává do vlasů. Stačí jí poměrně malé množství. Já jí nechávám cca 5 až 15 minut působit, jsem tak zvyklá to dělat u všech masek nebo balzámů. Dobře se vymývá a stejně jako šampon mi vlasy vůbec nepřetěžuje. Naopak - vlasy jsou nadýchané, heboučké, ale ne splihlé, nádherně se lesknou a perfektně se rozčesávají. Mám za to, že neobsahuje silikony, ale ještě se doma podívám a upřesním. Maska má obsah 300 ml.
 
 


 
 
Sérum pro roztřepené konečky Elseve Total Repair Extreme
 
Na patlátka na konečky vlasů já jsem ujetá, takže jsem ani chvíli neváhala a sérum si pořídila. Sérum je dvousložkové - jednou složkou je červený řídký gel, druhou je čirý olejíček. Při stisku vrchní části vydá dávkovač od obojího stejné množství, které si pak rozetřete v dlani a vetřete do konečků vlasů. Já jsem si tohle sérum zamilovala, je lehoučké, vlasy neslepí, perfektně se vsákne a konečky zůstanou měkké a poddajné. Ve složení jsou silikony a obsah lahvičky je 15 ml.
 
 


 
 
Účinky:
 
Netrpím ani tak na konečky roztřepené, jako lámavé. Délka si vybírá svou daň, vlasy se otírají o záda, o židli, o sedačku v autě. Mám za sebou vypotřebovaný 250 ml šampon a jeden a půl 300 ml masky. A můžu říct, že lámavost vlasů se zredukovala na minimum. Po letošní zimě moje vlasy zaplakaly, kvalita se dost zhoršila a Total Repair Extreme neuvěřitelně pomohl. Z přesušených křehotinek jsou měkké vlasy, konce se nelámou, vlasy se fakt krásně lesknou. Velkým plusem je to, že vlasy vůbec nepřetěžuje, což u reparačních řad není úplně zvykem.
 
Já jsem si tuhle řadu zamilovala, dokoupila si 400 ml šampon, v zásobách mám ještě dvě masky a rozhodně budu i nadále tuhle řadu používat. Měla jsem ráda žlutou řadu, mám ráda i tu černou řadu s Argininem, ale za mě je tohle to nejlepší, co kdy Elseve, potažmo Loreal, vyrobil. Doporučuju všema deseti :) Na fotce níž jsou vlasy ošetřené právě touhle řadou, nefoukané, nežehlené, samy o sobě uhlazené, lesklé. Fakt nemám jedinou výtku, tohle se hodně povedlo ;)
 
 
 
 
Pozor, nepleťte si tuhle řadu s řadou Total Repair 5. Ta je v bílém balení a za mě je to naprostý propadák.
 
Mějte se krásně :)
 

50 komentářů:

  1. Teda, ty vlasy vypadají fakt hezky! Jsou krásné lesklé a vypadají (a vím, že i jsou) zdravé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju :) Ale teda fakt nebyly v hezkým stavu, připravovala jsem se na to, že bude potřeba hodně radikální zástřih, ale dobrý, nůžky se zatím odkládají :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle řada mě v reklamě zaujala. Mám zatím doma jen kondicionér, ale ještě jsem ho nevyzkoušela, protože v ten samý den jsem si koupila i nový balzám Gliss Kur Ultimate Oil Elixir a začala jsem jím a můžu říct, že je taky skvělý! Taky omezuje lámavost vlasů. Tak uvidím, až vyzkouším balzám, možná dokoupím i masku a šampon.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balzám teda nemám, ale myslím, že ani ten nebude špatný :)

      Vymazat
  4. Júú, krásný článek, ještě mě moc zajímá Tvoje hodnocení na Elseve Arginine Resist! A hned letím do drogérie! :-D Péťa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Arginine Resist X3 určo taky bude, protože jsem spokojená i s ním :)

      Vymazat
  5. Docela jsi mě nahlodala, že bych vyzkoušela po pár letech šampon z drogerie? Půjdu to omrknout.

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct, že m hodně láká to sérum na konečky :) Navíc je dvojbarevné s hravým balením :D Jinak Total repair 5 je vážně hrozná, s vlasy to nice neudělalo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, mně se na tom taky nejvíc líbí, že je to dvoubarevný :D :D :D
      A souhlas, příšerná řada :D

      Vymazat
  7. Pod tohle se muzu podepsat, ta rada je uzasna, ja davam vlasum docela zabrat a po tomhle jsou jako z hedvabi :o) v te masce je nejaky methicone, ale az uplne na konci, takze si myslim, ze ani odpurci silikonu (coz ja nejsem) se nemusi bat.. a to tvoje haaro.. jdu se dusit zavisti.. :o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám na to, ale nejsem si jistá, jestli to klasika silikon... Nicméně absence běžně používaných silikonů mě strašně překvapila, obvykle jimi bývají masky doslova nasrvané a tady nic!

      Vymazat
  8. Máš nádherné vlasy:)taky mě hodně zajímá to sérum na konečky:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak je mi jasný, pro co poletím do drogerie:D Doufám, že to zabere i na ty moje vysušený, barvený, vlnitý vlasy.

    OdpovědětVymazat
  10. Na tuhle recenzi jsem se těšila :) Jsem ráda, že jsi spokojená. Určitě si něco z řady pořídím :) A ty vlasy jsou úžasné!! :) K.

    OdpovědětVymazat
  11. Mě bohužel tento šampon nevyhovuje, mám po něm takový ty stroupky - něco jak lupy. No ale bohužel tento problém mám skoro se všema drogerkovýma šamponama:( Teď zkouším Balea kokosový.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, to je prekérnost :/
      Kokosový od Baley je ale moc fajn, taky ho mám :)

      Vymazat
  12. Já jsem od Elseve vyzkoušela většinu šamponů a nikdy jsem v nich žádný velký rozdíl neviděla - všechny mi seděly, snad jen největší lesk dodávala má nejoblíbenější růžová řada. Tuto jsem ale ještě neměla, tak výhledově ráda vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda spoléhám spíš na masky, když už chci něco zkoušet, protože na nich se případný účinky projeví nejvíc.

      Vymazat
  13. Šampony ,s vyjímkou Baley,v drogerii zásadně nekupuji.Ale to sérum by za vyzkoušení stálo :-) Nalákala jsi mne!

    OdpovědětVymazat
  14. na tuto recenziu som sa veľmi tešila a musím povedať, že nie zbytočne :) určite si ho kupim

    P.S. máš nádherné vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mám úplně stejné pocity. Jen musím ještě vyzkoušet to serum. :-)
    P.S v rossmanu teď mají na Elseve slevy ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A koukala jsem, že v Těte a Tescu taky. V Tescu jsou teda slevy veliký, 250 ml šampon za 49,- a velkej za 89,- :)

      Vymazat
  16. Já mám suché a roztřepené konečky. Používám několikrát do měsíce masku (3x) a teď jsem si koupila od L´Orealu olej do vlasů... Z této řady, co by jste mi doporučila: masku nebo sérum?? Nebo je lepší používat produkty z jedné řady...
    Děkuji za odpoveď Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masku i sérum :) Maska vlasy regeneruje, sérum udrží vlhkost a brání mechanickému poškození. Nejlíp fungují oba společně :)

      Vymazat
  17. Děkuji za tip, Elséve mám ráda ten růžový, tak vyzkouším i tento. Jako už si asi začnu psát nákupní seznam i na šampóny :-D

    OdpovědětVymazat
  18. Ach jo, co mi to děláš... zítra si jdu pro masku, nedá se nic dělat :-D

    OdpovědětVymazat
  19. Wow,v dobrom ti závidím dľžku a kvalitu vlasov :))

    Myslíš že by mi táto rada pomohla, keďže mám úplne odpálené vlasy?? Lebo to by som sa dohola musela dať ostrihať, aby boli zdravé ://

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mio, těžko říct. Já teda na vyloženě zničený vlasy doporučuju profi kosmetiku, především Loreal Absolut Repair, šampon, masku a sérum.

      Vymazat
    2. Ďakujem za tip, určite si ich kúpim :))

      Vymazat
  20. Mně Elseve nedělá moc dobře, jako nakonec žádná levná značka, bohužel pro mou peněženku...:-(

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  21. No to to trvalo!(nemyslím to zle :) ) Prý v úterý bude... od té doby co jsi mi to napsala jsem sem skoro denně chodila a netrpělive čekala které že to úterý bude :) Nakonec jsem to nevydržela a koupila šampon a masku. Jsem naprosto unešena! Nemám slov... vlasy rozčísnu jedním tahem, nemusím je mít obden, ale stačí jednou za 5dní a co je na něm nejlepší? Vlasy krásně voní po celou dobu, to jsem s jiným šamponem/maskou nezažila! Přesušená pokožka hlavy je pryč! Nemám mu co vytkknout...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, omlouvám se, bylo hodně práce a starostí a nechci ty recenze odfláknout :)
      Já jsem z týhle řady nadšená úplně stejně :)

      Vymazat
  22. Taky jsem na tenhle článek čekala jako na smilování a pořád sem načuhovala, jestli už tu je :-D Děkuji za něj, asi taky brzo poběžím do drogerky :-D :)

    OdpovědětVymazat
  23. Super :-)díky za tip :-) ♥ http://kinkypinkyh.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Tak mám koupený šampon a kondicionér. Jsem zvědavá a doufám, že mi bude sedět, také mám trochu ulamující se vlasy, ale ne roztřepené. Jen se bojím, aby mě z něj nesvědila hlava, ptž z toho černého jsem byla nešťastná :-/

    OdpovědětVymazat
  25. Vlasy vypadají perfektně já mám ráda řadu Arginine resist x3 myslím ta černo fialová :))

    OdpovědětVymazat
  26. Tu masku asi vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Teď jsem si tuhle řadu koupila taky, ale nikdy předtím jsem masku neměla, tak by mě zajímalo, jak se to na vlasy aplikuje:D je to blbý, ale kdybys mi dala vědět, byla bys moc hodná:)))

    OdpovědětVymazat
  28. Achjo, tak já si teda pro něj taky půjdu teda :-D Jinak z Elséve nedám dopustit na Aktiv Selenium - ten je prostě nejlepší šampon an světě! Verča L.

    OdpovědětVymazat
  29. ahoj,máš fakt krásné vlasy. taky bych takové chtěla. jak to děláš že je máš tak krásné ?

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, chci se jen zeptat, jestli se to sérum na konečky z vlasů smývá ..Jinak máš dokonalé vlasy :O !:)

    OdpovědětVymazat
  31. já mám tuhle řadu od vánoc a asi před 2 týdny jsem ji musela vyměnit! byla to hrůza a nikomu nedoporučuji to samé co se stalo mě:/ prvních asi 14 dní jsem si tuhle řadu oblíbila ... doporučovala jsem to kámoškám a i nejlepší kámošce ale ještě že na mě nedala a šampon ani kondicionér si nekoupila! Prvních cca 14 dní byli vlasy krásně jemné, voňavé a vypadaly krásně...potom nastal náhlí zvrat:( vlasy jsem si vyžehlila a vyfénovala...vypadaly strašně. Ještě nikdy jsem neměla tak suché polámané a roztřepené vlasy! Byl to pro mě fakt šok-.- ještě jeden týden jsem si vlasy myla touto řadou od elseve ale bylo to čím dál horší! nikdy jsem neměla tak poškozené vlasy...Každý vlas se mi zkroutil jak kdybych je spálila, vysušil a když jsem na ně sáhla nebo si o něco opřela hlavu tak bylo slyšet jak vlasy jakoby křupou...neumím to popsat! a pak jsem si přečetla testy na tenhle šampon a zjistila jsem-ŽE JSOU V NĚM SILIKONY!!! vlasy jsou hezké protože se vlas vyplní silikonem ale potom....řadu elseve jsem vyměnila za řadu schauma fyto kofein. I když mi schauma nikdy moc nevyhovovala, tenhle produkt je prostě úžasný. vlasy jsou po něm jemné hladké lesklé a vypadají zdravě+ podle mě hezky voní...
    Takže já bych si tuto řadu už nikdy nekoupila a ani nikomu nedoporučila..
    Doporučuju buď schamu fyto kofein nebo řadu od bione cosmetics keratin :3
    Nikča:))*

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*