pondělí 29. dubna 2013

Schauma Silver Reflex šampon

Krásné pondělní poledne :)
 
Dnešní příspěvek bude zase tak trochu pro blondýnky, snad se na mě brunetky nebudou moc zlobit :) Pravděpodobně ještě tento týden bude ale příspěvek od brunetky pro brunetky, tak i vy se dočkáte :)
 
Schauma Silver Reflex šampon je klasický stříbrný šampon určený pro vlasy šedé, blond a melírované a za úkol má udržet ve vlasech popelavý tón, příp. redukovat tón žlutý až měděný.
 
 
 
 
Po tom, co předvedla Balea se svou Silber Glanz řadou, jsem si říkala, že v drogerce holt jednou pro vždy seženeme jen Swiss'o'Par. Není špatný, ale je to slabota. No, a pak přišla se silverem Schauma. A jako klobouk dolů :)
 
Silver Reflex má sílu. Je velmi velmi dobře pigmentovaný, rozhodně víc než oblíbený Matuschka a nic si nezadá s Lorealem. Loreal Silver je hutný a je dobré ho ředit. Schauma tolik hutná není, je krásně tekutá, dobře pění, pracuje se s ní mnohem lépe. Nečekala jsem, že bude až takhle dobrý :)

Vzhledem k prvnímu komentáři doplňuju - Schauma má grády, není to žádný fialový čajíček ;) Pokud by byl pro vaše vlasy příliš silný, zřeďte si ho v dlani s běžným šamponem. Je velká výhoda mít opravdu dobře pigmentovaný šampon, tak ho kvůli jeho síle nevyhazujte, ale nařeďte ho. Nebude tak silný a ještě vám vydrží delší dobu ;)
 
 
 
 
Co je ale obrovským plusem a velkou výjimečností oproti ostatním silverům - tenhle šampon absolutně nevysušuje. Ale vůbec. Kdo používá silvery, ten ví, o čem mluvím. Ať je to jakákoliv značka, silver prostě vysušuje. Schauma ne! Na mou duši, na psí uši, po tomhle šamponu jsou vlasy uhlazený, nejsou hrubý, vysušený, krepatý. A to neobsahuje silikony! Schaumo, tohle se ti fakt povedlo...
 
 

 
 
Cena je lidová, běžná 59,90,-, v akci 39,90,- Kč za 250 ml. Dostupnost perfektní, mají jí snad všude.
 
Matuschko, promiň, ale jsi sesazen z trůnu :)
 
 
Pro srovnání jsem vám vedle sebe "navzorkovala" všech mých 5 silverů, co mám. To poslední je skutečně taky silver šampon a to ona Balea :D
 
 
 
 
Schaumou promývám 1x týdně ( tj. každé třetí mytí ) a jsem naprosto spokojená :)
 
 
 
 
Co vy? Máte, znáte Schaumu Silver Reflex? Jste spokojené?
 
Mějte se krásně :)





 

56 komentářů:

  1. No ja mám so Schaumou presne opačnú skúsenosť ako ty. Mne veľmi nevyhovoval, pretože len po obyčajnom prepláchnutí mi vlasy chytali strašne šedivý nádych.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud je na tebe příliš silný, pak si ho jednodušše v dlani zřeď s jiným šamponem :)

      Vymazat
    2. Jasné, ja som to tak aj robila, už ho nemám, ale predsa mi príde pohodlnejší napríklad L´oreal, ktorý si nemusím riediť :) som asi lenivec :) Možno mu ešte dám šancu, pretože som ho používala cca 2 roky dozadu.

      Vymazat
  2. děkuju moc za tip, tenhle článek se mi moc hodí, moje vlasy jsou teď opět nehezky žluté a Swiss O par mi došel, takže hned dneska běžím do drogerky pro tenhle zázrak :) to vysušování je u silverů hrozný, takže jsem na Schaumu fakt zvědavá :)

    nedávno jsem si tu Baleu stejně koupila, i když jsem si pamatovala tvoji recenzi, jak je na nic, holt si všechno musím zkusit sama, protože jsem zvědavá jak opice..."co kdyby to nebylo tak zlý, a za ty peníze..."
    A samozřejmě jsi měla pravdu, je na dvě věci :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem stejná :D
      Schauma je super! Jak jsem psala výš - kdyby byl příliš silný ( fakt má grády ), nařeď si ho v dlani s jiným běžným šamponem :)

      Vymazat
  3. S takovou slámou seš naprosto spokojená?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zas komentář :D Ivuš máš hroznou slámu, ale všichni ti ji závidíme ;)

      Vymazat
    2. Marti, víš jak ;) Na soukr. profilu mám u tý fotky napsáno něco o úpravě "vstala a šla". Ale to je fuk, anonymy asi fakt nemá cenu řešit :D

      Vymazat
    3. Ach jo..co já bych za takovou "slámu" dala :D

      Vymazat
    4. Ráda bych měla tvou "slámu"... Tvoje vlasy ti opravdu závidím!! :) Ach ty anonymové... :(

      Jinak Schaumu určitě vyzkoučím. Akorát mi došlo litrové balení Matuschky, tak je vhodná příležitost zkusit něco nového.. :)

      Vymazat
    5. Tak já se přiznám, že jí tu slámu závidím :)Kočko, nic si z toho nedělej ;-) P.

      Vymazat
  4. už pro něj běžím :D zrovna mi dochází Swiss o Par, takže tvá recenze je jako na zavolanou :)

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za tip, zrovna se rozhlížím po novém silveru a tenhle vypadá hoodně dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Uááááááá-ty jsi krásná ženská, to bude anonymů..
    Ta Schauma je bombovka, mám ji cca dva týdny a napravila i lehce nažloutlé odbarvení.Za tu cenu je úžasná a letím koupit zásobu, neb co je dobré, to buď zruší či inovují.Kdykoliv vidím na známé lahvičce nápis ÚJ-NOVINKA, tak brečím krokodýlí slzy za nás i maďarskou mutaci.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné Ivuš, už jsem psala i na FB :)

    Já jsem se Schaumou mooc spokojená

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Ivi,
    super článek! Tento Silver šampon už vlastním víc jak měsíc a nemůžu si jej vynachválit! Skvělý je i Matuschka, ale až jej dopotřebuju, zůstanu u Schaumy (pokud ho nezruší).
    Jinak taky vlastním Swiss a L´Oreal, ale nepoužívám je, Swiss je naprosto k ničemu a L´Oreal mi dělá šedé vlasy.
    Matuschku jsem měla nejradši, ale tento Silver od Schaumy jej skutečně sesadil z trůnu. :-) Ještě docela dobrý šampon Silver má Dusy, dělá bílé vlasy, ale hooodně vysušuje. :-(
    Schauma měla i skvěloui řadu pro suché a poškozené vlasy - Oil Intense (žluý obal), kterou bohužel zrušili. :-( Řeknu ti, že jsem toho na vlasy vyzkoušela hodně, i tebou zmiňované profi vlasové výrobky L´Oreal Prof. - Intense Repair, dále např. Gliss Kury atd., ale žlutá Schauma - Oil Intense byla jedinečná!!! Ach jo. :-( A ještěk tomu voněla nejlíp ze všech šamponů!
    Ahojky! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím se žlutou Schaumou, též jsem byla spokojená. U nás se dá ještě sehnat, mám takové tušení, že jsem ji viděla. :)

      Jinak ten silver mě celkem překvapil, že vůbec nevysušuje. Rozčesala jsem vlasy i bez kondicionéru a to je největší výhra, bo si vždycky u toho rozčesávání vyškubu půl hlavy :/

      Vymazat
    2. Já už žlutou Schaumu neviděla absolutně vůbec nikde asi 2 roky. :-((((( Ach jo. :-( Ta byla úplně BEZKONKURENČNÍ! :-(

      Vymazat
    3. Žlutou mívají ještě v takových malých samoobsluhách typu Enapo atd. Občas ji vídávám i u vietnamců, ale tam je potřeba pohlídat si zda není prošlá

      Vymazat
  9. Ahojky, koupila jsem si ho minulej tejden (za 36,-) a zítra ho vyzkouším. Neslyšela jsem na něj snad jedinej negativní názor, tak snad bude mít úspěch i na mých vlasech. Jinak já teď mám Bio Pha Organic Eco a je to ten nejlepší šampon, který jsem kdy vyzkoušela. Verča L.

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý článek! :) Už jsem o něm jednou četla, takže myslím, že si ho co nejrychleji pořídím! :) Jelikož mi Schauma vyhovuje, tak si myslím, že neplechu mi dělat nebude. A chválím to, že nevysušuje! :)
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky, tak jsem si ho koupila minulý týden a jsem spokojená, uvidím jak to bude v budoucnu až bude sloužit déle :)
    (Jinak Ivi, nevím jestli jsi ty zprávy nedostala, ale psala jsem ti mail i na fb...potřebovala jsem radu ohledně LOrealu...Asi nemáš čas :)

    hezký den
    Jana

    OdpovědětVymazat
  12. Včera jsem Tvůj blog objevila a už dneska musím poděkovat za radu :) Právě mi došel L'Oreal, který jsem si přinesla od kadeřnice společně s fialovou barvou na vlasech, tak jsem v DMku koukala po té Silver Balei a jsem ráda, že jsem ji nevzala, protože na fialové vlasy by mi fakt byla naprd. Na Schaumu se těším, proti L'Orealu se mi líbí víc ta cena :)

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj, nechávám si růst dlouhé vlasy, je lepší je nosit v ruzných motanicích a drdolech nebo je mít rozpuštěné? zdá se mi že když je nosím v drdolech víc se mi lámou..:/ děkuji!

    OdpovědětVymazat
  14. Mám ho už skoro vypotřebovaný a je opravdu super!!! Musím to potvrdit :) Navíc po umytí s ním nemám skoro potřebu použít kondicionér, jak vlasy zjemní :)

    OdpovědětVymazat
  15. Slečno, vy jste krásná :)
    Neznám, nepoužívám, jsem bruneta :D Ale ségra má Swiss, zkusím jí doporučit Schaumu.
    Jinak nevim... ale přijde mi že modelka a model na obrázku vypadají hrozně uměle až bych se jich bála potkat je na ulici :D

    OdpovědětVymazat
  16. Mám hnedé vlasy ale vždy ma lákajú tieto šampóny pre blondýny:D Pretože sú tak krásne modré :D

    OdpovědětVymazat
  17. Tak jsem si ho dneska koupila, nechala na hlavě max 2 3 minutky a nic moc..Necháváš ho déle? :)

    OdpovědětVymazat
  18. Musím naprosto souhlasit. Tohle se jim opravdu povedlo. Vlasy si myji každý den, první týden jsem si Schaumou myla každý den a žlutý nádech z vlasů mi zmizel. Teď mi stačí tak 2x týdně a udržuji si tak hezkou blond:-)
    P.S. tvoje vlasy jsou krásné!

    OdpovědětVymazat
  19. Tak zatim jsme měla jen od lorealu , efekt nic moc a extra vysušuje a pak redkem balzám a ten je dobrý,ale sakra drahý

    OdpovědětVymazat
  20. Jsem sice tmavovlaska, takze pro mne je tento clanek "na prd", ale stejne musim reagovat: tfujtajbl, Ty jsi krasna! A vlasy mas samozrejme nadherny.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. počula som , že to pomáha aj na tmavé vlasy ak máš v hnedých , žlté a červené odlesky a nechceš ich mať :) ... ja to idem skúsiť

      Vymazat
  21. Tak na něj se podívám...Mám taky doma stříbrný šampon z kadeřnických potřeb a bohužel mám po něm taky vysušené vlasy a rozčesat je to pak peklo:) Proto nerada tento typ šamponů používám...A pokud by mě to tento nedělal, tak by to byla paráda:))

    OdpovědětVymazat
  22. Včera večer jsem si tímto Silverem od Schaumy umyla vlasy. Nechala jsem ho asi 3 minuty působit a vlasy mám dnes nejen úplně bílé bíloucí, ale taky takové velmi příjemné, řekla bych hydratované, přijdou mi jako po profi kosmetice, určené na suché vlasy. Super! Je to jednička, naprosto bezkonkurenční Silver na světě! Vůbec nevysušuje, ba právě naopak! Za mě palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím rychle běžet do drogerky a nakoupit ho do zásoby, než výrobci zase dostanou ten chytrý nápad a inovují ho, nebo ho stáhnou z prodeje! :-(

      Vymazat
  23. som velmi prekvapena.. ja som okrem spominanych skusala od Matrixu, ale prisiel takmer rovnaky ako Swiss.. dakujem za tip, urcite vyskusam :) tesim sa tomu velmi a cena a este aj to, ze nevysusuje.. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tak ... a mám zásobu! :-) V Albertu ho mají jen za 45 Kč! Jupííí!:-)

    OdpovědětVymazat
  25. Super! Díky za tip. Mám ten problém, že se nabarvím a za týden dva mm zas vlasy do žluta. Používala jsem Swiss O par, ale ten byl nic moc,ale aspon něco. Co nejdříve poběžím do drogérky pro tento nový zázrak a snad zapůsobí :))).

    OdpovědětVymazat
  26. Máš nádhernou barvu vlasů :)! Po sprey Balea more blond který stříkám na kořínky mi vlasy trošku zežloutnou a musím znova přestříkat, pak už je barva krásně béžová. Chci se zeptat, pomůže mi tento šampon stáhnou tu prvotní nažloutlou, abych nemusela přestříkávat a tím pádem více vysušovat?

    OdpovědětVymazat
  27. Dřív jsem používala jen od Swiss'o'Par a teďka už mám třetí Shauma šampón a jsem s ním opravdu spokojená. Vždycky mě lákalo koupit i ty dražší, ale díky už nechci. Stačí mi tento :)

    OdpovědětVymazat
  28. Chci se zeptat jak dlouho tu Schaumu necháváte působit?
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já 3 - 5 minut, dýl ne, je dost silná, tak aby vlasy nebyly do šeda.

      Vymazat
  29. Já už ho 3x použila a je fakt skvělý!!!

    OdpovědětVymazat
  30. Má někdo zkušenosti s žehlením vlasů? Já si totiž vlasy žehlím už dva roky, ale poslední dobou když si je vyžehlím, tk se mi za chvíli zase zkroutí, nechápu proč, používám kvalitní přípravky i kvalitní žehličku, tak nechápu proč mi to dělá. Nemůže mi někdo poradit prosím? Předem děkuji kdyžtak ;)

    OdpovědětVymazat
  31. Po zkušenosti s Balea jsem kolem Schauma chodila a říkala, že se znovu napálit nedám :) Ale vyzkoušení mě lákalo a díky Tvému článku vím, že až se na mne příště bude usmívat z regálu, tak že po něm sáhnu :)

    OdpovědětVymazat
  32. Mám obdobnou zkušenost jako autorka, Schauma se povedla. Díky tomuto Silveru se mi podařilo dokonce stáhnout nepovedený hennový přeliv, aniž by to vlasy vysušilo (a že mi je jinak vysušší lecos) Taky je moc dobrý, pokud máte doma tvrdou vodu :)

    OdpovědětVymazat
  33. Hezký den :) Já jsem zatím blondýna amatér, léta chodím na melír a mezitím mám své vlastní tmavé a už prošedivělé vlasy. Rozpuštěné to vypadá dobře, ovšem culík nebo uzel jsem si netroufala udělat, páč ty šedivý byly nejvíc vespod a dost vidět, a taky u uší byly ty proužky spolu s šedou a tmavě hnědou hnusný. Už jsem po posledním melíru - 1800,- nevydržela a koupila Balea more blond spray, v domnění, že melír zůstane a ty tmavé s šedými se prosvětlí a tím se to trochu sjednotí. Po prvním nastříkání na celou hlavu se mi vytvořila jednotná světlá narezlá barva, melíry zmizely, vlastní barva zesvětlala do zrz. Ovšem zmizely i šediny :) Naštěstí jsem objevila tenhle blog, koupila Schaumu a teď mám krásnou medovou barvu na celé hlavě, šediny pryč, rezavá pryč, jsem nadšená. A doufám, že mi to na dovče u moře ještě sluníčko vyšisuje. Takže za mne oba produkty z DM za jedna. A já si v 55 poprvé po deseti letech můžu učesat ohon :)Díky za tip.

    OdpovědětVymazat
  34. Podám report jako bruneta, která netouží po ničem více než po studené hnědé na hlavě :-D, což je nadlidský výkon, nejenže popelavé hnědé skoro neexistují, ale hlavně se i tak vymývají do ošklivé zrz.... mám po prvním použití a jde to vidět! Zrz je méně, dokonce se mi tak nějak celkově zesvětlily vlasy do popelava, ale samozřejmě nepatrně, to poznám jenom já. Jsem moc spokojená, takže doporučuji i pro brunety. Děkuji za super tip!

    OdpovědětVymazat
  35. Tak mně nejen že vysušuje, ale ani u něj neumím vychytat, aby mi stáhl žlutou a neudělal modrou... Zase to mám v ofině nějaký do modra. Takže zatím zůstanu u Lorealu, ten mi nefialovatí vlasy.:-)

    OdpovědětVymazat
  36. Baby a davate si tie silvery normalne ako klasicky sampon- na mokre vlasy? Alebo na suche?

    OdpovědětVymazat
  37. Na radu kamaradky jsem zkusila Shaumu a teda efekt se dostavil hned, jsem vazne nadsena!!!!!A co vic,nepotrebovala jsem ani kondicioner,coz pred tim jsem si bez nej ani vlasy nerozcesala!!! Vlasy jsou krasne,leskle,nekrepati se - proste parada.Jsem moooc spokojena a i cena je velmi prijemna!!!! Lucie

    OdpovědětVymazat
  38. Vyskusala som a som fakt spokojna, pouzivam to ako klasicky sampon a ta hnusna zlta zmizla, dakujem za radu :)

    OdpovědětVymazat
  39. potřebovala bych vědět jak dlouho po odbarvení můžu silver použít,předem díky :)

    OdpovědětVymazat
  40. Na tento blog jsem narazila při hledání nějakého zázraku, který by mne zbavil žlutého odstínu. Vůbec jsem netušila, že řešení je tak krásně jednoduché a že silver šampony mi pomůžou nevypadat jak včelí zadek :D Koupila jsem si teda šampon značky Swiss O par a protože jsem tu našla upozornění na vysušování, neváhala jsem a přibalila jsem si k šamponu i silver kůru stejné značky. Po umytí jsem měla vlasy krásně hladké a po vysušení ani stopy. No a dnes běžím pro Shaumu - když má takový grády tak jdu do ní!!! :) Díky za tento blog, budu tu pečená vařená ;)

    OdpovědětVymazat
  41. Chci se zeptat, či můžu po té normálně použít kondicionér (Gliss Kur, nebo není ho potřeba, či se snad nedává? :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*