úterý 23. dubna 2013

Orly Gogo

Krásné úterní odpoledne :)

Dneska vám představím lak, který jsem původně dávala do jarní blogsale, ale čím víc jsem na něj koukala, tím víc se mi líbil a nakonec tu se mnou ještě zůstane :)))

Orly Gogo je bílý lak se stříbrnými pidišupinkami ( Sonička tomu říká střípky ). Na stěně lahvičky je těch pidišupinek hodně, v samotném laku už jich je jen velmi málo.

Je spíš mléčně bílý než sádrově bílý, k plnému krytí je potřeba tří vrstev, ale stačí opravdu tenoučké ( kdo má nervy na dvě silné vrstvy, tomu postačí i ty ). Lakuje se na bílý lak překvapivě dobře, nedělá díry, nehrne se za štětečkem, spokojenost.

Zasychá hodně rychle a do hladka, finální lesk je takový nesmělý. chce to top coat :) Výdrž byla perfektní, měla jsem ho asi tři dny a kdybych na něj druhý den nedala Seche, možná by vydržel i déle :)

Na fotce jsou nehty hodně krátké, protože jsem si na prostředníčku nehet urvala. A aby toho nebylo málo, tak jen co mi trochu dorostl, urvala jsem si ho včera podruhé ( na stejném místě, uááá ), takže lako-posty chvilku nebudou...




Mějte se krásně :)


10 komentářů:

  1. Moc krásný lak, škoda, že mám mrtvolně bílé ruce a nemůžu si teď tyhle barvy dovolit :( Možná na konci léta, až se konečně trochu "chytnu" :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten je úžasný. já si koupila takový jakoby nude lak, protože se mi tyto světlé moc líbí..ale po zaschnutí má nějaký takový nádech do oranžova a ten mi vadí..a tento vypadá moc hezky..zvláštní barvička :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ted máš nádherné nehty! Přesně můj ideál :-) Tak prosím lakuj dál. Já jsem z těch, co na bílý nemají nervy, i pastelové žluté jsou pro mě utrpení. Ale je moc pěkný

    OdpovědětVymazat
  4. náhodou v téhle délce vypadají nehty nejlíp. dlouhé drápy jsou fuj

    OdpovědětVymazat
  5. na tvojich nechtíkoch vyzerá veľmi pekne

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné!!! Mně lakování nehtů bílým lakem nejde. :-( Není to ani zdaleka tak pěkné, jak to máš ty.

    OdpovědětVymazat
  7. Ať dělám co dělám, tak se mi nikdy nepodaří si tak pěkně nalakovat nehty, jako se to daří tobě. Jsi úžasná :-*

    OdpovědětVymazat
  8. ta barva je krasna, asi jsem si ho mela koupit:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  9. Krásny, taká farba ku všetkému :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*