středa 3. dubna 2013

Ohlédnutí za únorovým Ladyboxem

Krásné středeční odpoledne :)

Únorový Ladybox už mám doma měsíc a ráda bych se s vámi podělila o zkušenosti s konkrétními výrobky. Všechny jsou k zakoupení v e-shopu na www.ladybox.cz ;) 

Co stojí za vyzkoušení a co ne? :) Jdeme na to :)


Micelární voda Lirene

Já se hrdě hlásím k těm, komu naprosto vyhovuje a kdo díky ní rád zapomene, že existuje nějaká Bioderma :) Lirene krásně pleť vyčistí, zklidní, krásně voní, není hořká a pleť mi po ní nedělá kraviny. Až mi Lirene dojde, bez váhání kupuju další balení. Je perfektní!



Biosilk Silk Therapy

Kdysi jsem už Biosilk zkoušela a nenadchl mě. Podle nápisu na krabičce by mělo jít o vylepšené složení, takže jsem se směle vrhla na testování. Olejíček je vydatný, hutný, po měsíci mám pořád ještě půlku vzorku. Příjemně voní, do vlasů se hezky vsákne, ale výraznější rozdíl oproti průměrnějším olejíčkům nevidím. Nemůžu na něj říct nic špatného, to vůbec ne. Taky vím, že spousta žen je z něj nadšená a vlasy umí kouzelně vylepšit. Po zimě teď moje vlasy ale potřebují skutečnou záchranu. A nůžky :(



Sans Soucis - Moisture Aqua Benefits

Tady budu pět zase chválu :) Tenhle hydratační krém je skvělý. Moc příjemně hydratuje, je lehoučký, bleskově se vsákne, je perfektní jako podklad pod make-up a mně teda i moc příjemně voní. Pleť na něj reaguje dobře, žádné neplechy nedělá a naopak hezky zklidní. Za mě palec nahoru! :)



Lavera - MY AGE

Regenerační denní krém od Lavery doslova narvaný přírodními poklady - oleji, výtažky, esencemi z rostlin, o kterých jsem kolikrát ani ještě neslyšela :) Krém má nažloutlou barvu, je trošku hutnější konzistence a chvilku mu trvá, než se beze stopy vstřebá. Na pleti je moc příjemný, nesmírně mi ale vadí jeho vůně. Nevím, která ze složek to dělá nebo jestli je to kombinací těch všech rostlin, ale tak ostře štiplavě "vonící" krém jsem ještě neměla. Je to škoda, protože ten krém je jinak fajn. Já mám ale hodně citlivý nos a tohle mi vážně vadí...



Fleur de Santé - tekutá rtěnka, odstín Autumn Rose

Zklamání :( Rtěnka v odstínu, který mi absolutně nesluší a nekoresponduje s personalizací, mě nenadchla a v podstatě ani nemohla. Od jiných blogerek ale vím, že konzistence je skvělá, že je na rtech příjemná a že nelepí. Já můžu říct, že oceňuju, že není nijak přesladce parfémovaná, voní vyloženě rtěnkově, že má klasický leskový aplikátor a že balení je decentní. Kdybyste měla některá zájem, je v Ladyboxovém exchange.



Nobilis Tilia - Čokoládová fantazie 

Pořád nevím, jestli mě láká nebo ne :) Zatím jsem z ní jen vyzkoušela nepatrné množství ( otřením prstů od povrch ) a jako jo, voní božsky, skutečně čokoládově, člověk by to snědl. Ale já nejsem vyloženě milovníkem sladkých a "jedlých" vůní na těle a pořád jsem z Fantazie tak trochu rozpačitá. Pravda je, že krásně zvláční, kůži provoní na dlouho a v podstatě jsem asi jediný člověk na planetě, který z ní neskáče radostí do stropu :D Tady na mě nedejte, protože jsem na ní četla zatím jen samé pozitivní reakce :)




Smoklin - Když už kouříš, detoxikační tabletky a čaj

Nekouřím a v podstatě se v zakouřených prostorách ani moc nevyskytuju, takže jsem obdarovala aktivního kuřáka a třeba z toho skutečně nějaký užitek mít bude :)



Lavera Basis Sensitive - balzám na rty

Balzám od Lavery je takovým příjemným průměrem. O rty hezky pečuje, nevysušuje, nezdrcává se, dá se použít i pod sušší rtěnku. Nemá žádnou výraznou chuť ani vůni a ubývá poměrně hodně pomalu. Byla bych 100% spokojená, kdyby byl trochu víc hydratační a mastnější, ale jinak jo, dobrý. Povedený balzám :)




Tak, a to je z únorového Ladyboxu vše. Musím říct, že jsem spokojená a až na tekutou rtěnku jsem s ničím problém neměla. Nevím teda, do jaké míry patří do krabičky krásy tabletky pro kuřáky, ale nepohoršuje mě to. Co vy? Jak jste postupem času spokojené s únorovými výrobky? :)

Mějte se krásně :)







7 komentářů:

  1. Já začala používat micerálku i hydratační krém teprve nedávno, ale jsem naprosto nadšená:)
    S leskem se mi trefili do barvy, je přesně pro mě takže taky spokojenost:)
    A Biosilk úplně miluju, opradu mým vlasům moc pomáhá:)
    A s balzámem na rty jsem taky moc spokojená:)
    Jinak ty vzorečky a tabletky jsem dala mamce, s krémem ale spokojená nebyla...
    A čokoládová fantazie šla úplně mimo mě, mám alegii na kakao, ale myslela jsem,že to aspoň bude vonět po čokoládě a mě přijde, že vůbec...

    OdpovědětVymazat
  2. Tento Ladybox mám taky a u mě patří rozhodně mězi ty více povedené, co Ladybox kdy měl. S micelárkou jsem taky moc spokojená, jen se mi zdá, že mi pleť příliš vysuší, takže se potom neobejdu bez nějakého hydratačního krému :( Biosilk jsem ještě nevyzkoušela, lesk používám na nějaké akce, také vlastním to tmavší provedení a tobolky smoklin jsem dala tátovi ;) :) Pokud jde o čokoládovou fantazii, na masáže je skutečně super :)

    OdpovědětVymazat
  3. taky mám nachystaný článek o micelárce, protože po tolika pozitivních ohlasech, jsem si ji musela zkusit koupit a teda jsem zklamanáááá...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  4. Teď jsem vyzkoušela micelárku od Dermacolu co byla v březnovém senzaboxu myslím. A Lirene je pro mě určitě lepší. Dermacol je bez parfemace, což mi vlastně trochu chybělo a narozdíl od Lirene mi nebyl na pleti příjemný.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem taky velmi spokojená s micelárkou Lirene. Nepoužívám ji na odlíčení očí, ale na pleť a nemůžu si ji vynachválit. Hezky mi zklidňuje pokožku a odstraní zbytky makeupu, už mi pomalu dochází, ale určitě si ji koupím znovu.

    OdpovědětVymazat
  6. čokoládová fantazie mi taky bohužel moc nevoní, hlavně mi vadí jak "barví" po masáži je to pomalu na sprchu aby se nezaneřádilo oblečení, ale jinak jsem si na ní už docela zvykla :D
    nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Používala jsem léta Biodermu, na kterou jsem nedala dopusti, ovšem do chvíle, než jsem vyzkoušela Lirene.. ta vůně, žádná hořkost, perfektní odlíčení, prostě dokonalost :) Martina

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*