čtvrtek 11. dubna 2013

Březnový Ladybox a moje nadšení :)

Krásné čtvrteční dopoledne :)

Z žádného Ladyboxu jsem nikdy nebyla vyloženě zklamaná. Jsem typ člověka, co si na všem najde to pěkné a v každém z Ladyboxů jsem vždycky našla něco, co mě nadchlo. Březnový Ladybox mě ale nadchnul naprosto :) A co v něm bylo? Úžasné věci!


Březnový Ladybox přišel ve stejné krabičce jako ten únorový. Jsem za to ráda, krabička je menší, pevná, s klasickým víkem a moc pěkná :)



Po otevření se na vrchu jako vždycky nacházel zapečetěný přehled výrobků s popisem, tipem k použití a cenou :) 




Výrobky jsou tentokrát uloženě do černých papírových "žížal", kterým bych vytkla to, že z nich odpadávají černé pidi kousky a ty byly naprosto všude, je to vidět i na obrázku. Nicméně nic, z čeho bych se hroutila... ;) Jako jedna z mála blogerek mám na fotce i kokosky! :D



A těď k těm pokladům :)

Ladybox balzám na rty Líbej mě! - 10 ml, plné balení - jsem z něj naprosto nadšená od samého začátku a moje nadšení trvá. Přírodní balzámek s kokosovým a olivovým olejem, kakaovým máslem, včelím voskem a vitamínem E. A voní po jahodách, jéééé. Je hodně transparentní, hodně mastný a já ho miluju. Tohle byl fakt skvělý nápad, Ladyboxe :)

Salcura Antiac Acne Clearing Spray - 15 ml, vzorek - přírodní sprej pro boj proti akné a všem jeho projevům. Je opravdu čistě přírodní, bez obsahu chemických látek nebo léčiv. První dojem byl, že to neskutečně smrdí :D Zatím jsem ho vyzkoušela jen jednou a pořádná recenze teprve bude, ale je pravda, že když někde začne něco rašit, při lokálním použití pomohl. 

Eveline Slim Extreme 3D Zpevňující sérum na dekolt a poprsí - 50 ml, cestovní balení - poctivě mažu, testuju a jsem zvědavá na výsledky :D Ne, nečekám prsa o číslo větší, jak výrobce slibuje, ani že je budu mít do měsíce až pod bradou :D, ale musím říct, že je tenhle krémík moc fajn, hezky voní, je hutnější, hodně výživný a kůže je po něm hezky vyhlazená :) A kdo ví, že třeba se mu fakt povede kůži trochu vypnout :)



Palmer's CBF Massage Cream for stretch marks - 30g, cestovní balení - celosvětové známý a velmi oblíbený krém určený pro prevenci proti striím. Krém obsahuje kakaové máslo, elastan, kolagen a vit. E, zatím jsem ho nezkoušela, ale ohlasy jsou velmi pozitivní :)

Lak na nehty Illamasqua - 15 ml, plné balení - jakožto "nehtoblogerku" mě přítomnost tohohle laku v boxu naprosto nadchla. To byl velmi velmi dobrý tah :) Laky Illamasqua platí za drahé, velmi kvalitní a ne zrovna dobře dostupné. Já jsem našla v boxu odstín Faithfull, což vycházelo z dotazníku a personalizace zafungovala dobře. Jelikož mi ale hnědé laky nesluší, vyměnila jsem ho v Ladyboxovém Exchange ( výborný nápad! ) za odstín Throb a jsem navýsost spokojená :)

Weleda Čistící tonikum 2 v 1 - 10 ml, vzorek - hluboce čistící a zároveň jemné tonikum pro dokonalé vyčistění pleti. Zatím jsem ho nezkoušela, ale rozhodně se na něj těším. 


A sladká tečka na konec :)

Bio Čoko-kokosky s Fair Trade čokoládou - 30g, vzorek - naprosto dokonalé kokosky, po kterých se bleskově zaprášilo :)



Jestli ještě březnový Ladybox nemáte, fofrem objednávejte, ještě to jde! Fakt přísahám, že tenhle LB stojí za to! :)

Děkuju tvůrcům Ladyboxu za poskytnutí březnové edice :)

Mějte se krásně :)




6 komentářů:

  1. Jsem zvědavá na recenzi Eveline Slim Extreme 3D Zpevňující sérum na dekolt .Už jsem jej v drogérii taky ohlížela.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já jsem z téhle edice nadšená tak napůl :) Lak je fajn, balzám je fajn, Antiac je fajn i když už jeden mám. Evelin vyhazuju, protože mě po něm šíleně začaly bolet prsa! A ostatní neurazilo, ale ani nenadchlo.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce by mě potěšily sušenky asi :DD

    Zvu tě na svojí GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html BUDU RÁDA KDYŽ SE ZÚČASTNÍŠ. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych byla zase pro změnu pro jinou krabičku :) Nemám ráda, když se opakují :)
    Obsah by mě potěšil :)
    littleann5

    OdpovědětVymazat
  5. Za sebe musím říci, že mě by obsah nepotěšil..:( Ale proti gustu..;)

    OdpovědětVymazat
  6. To vypadá celkem dobře...5 kokosek, ty fakt musely zmizet rychle:o))

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*