středa 30. ledna 2013

BarryM Denim ( + top coat )

Krásné středeční ráno :)

Venku je teploooo :) Po týdnu, kdy jsem marodila s chřipkou a venčila v -14°C, jsem nesmírně ráda za to, že je venku konečně tepleji :) A vůbec mi nevadí, že mizí sníh. Akorát to minový pole všude kolem, co vykvétá po odtání sněhu po pejscích a jejich nezodpovědných páníčcích, mi trochu ztrpčuje život. Ač jsem sama pejskař, tohle teda fakt nepochopím... 

Ale k tématu...

BarryM Denim je dokonalý. Tím bych začala a ráda upozornila, že dnešní příspěvek bude samý superlativ a kdo na to nemá náladu, nechť stránku zavírá :)

Denim skutečně džínový. Je tmavě modrý se spoustou stříbrného shimmeru, který opravdu evokuje typickou džínovinu. Schne matně, což jeho vzhled ještě umocňuje :) Já jsem přes něj dala top coat, protože matný finish moc nemusím, ale slibuju, že bude časem ještě jeden příspěvek, který ukáže Denim v matu :) Ten lak je prostě naprostý unikát :)

100% kryje v první vrstvě. Naprosto dostatečně, špičky neprosvítají ani proti oknu. A schne záhadně bleskově, do dvou minut je naprosto sucho. Boží :)

Výdrž je pecková - jak jsem psala v pondělí, stěhujeme kanceláře. A ten lak se ani nehne. Ošoupané špičky? Kdeže... A to jsem jako top coat použila Seche Vite, který se sice krásně leskne, ale do dvou dnů se mi sloupne celý lak. Nadšení maximální :)

Na fotkách vyšel trochu světlejší, než ve skutečnosti je, barva nejvíc odpovídá ofiko fotce lahvičky :)

Koupíte na mojesminky.cz :)






Mějte se krásně :)

28 komentářů:

  1. krasna farba. milujem laky ktore kryju hned v prvej vrstve.

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, další nádherná modrá!

    OdpovědětVymazat
  3. Teda ten je peckovní! Fakt džínovina a v matu bude určitě taky zajímavý.

    A krytí v první vrstvě? No Wow, prostě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V matu je děsně zajímavej, určo ho sem vyfotím, protože to za to fakt stojí :)

      Vymazat
  4. Ach, modre ja miluju. Budu ho muset zkusit :)).

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá pěkně, nevím, proč jsem ho doteď přehlížela :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho mám doma dobrého čtvrt roku ( možná i půl ) a nalakovala jsem ho až teď. Jak já jsem pitomá! :D

      Vymazat
  6. Krásný, ovšem hlavně ta výdrž zní dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jéje u nás v Praze jsou minové ulice (nevim proč ta naše nejvíc) a to máme kousek na konci ulice nezastavěnou plochu, takovou louku a tam by to nikomu nevadilo a kytičkám jen prospělo. Jenže to by někdo musel přejít celou ulici a jít trochu do kopečka...
    Chtěla jsem se zeptat, když jsi u top coatu, jestli ti přijde lepší od Color Clubu Vivid Top coat anebo 0-60 top coat. Mám ten Vivid, schne dobře, výdrž laku prodlouží, ale některé laky rozpíjí (a zrovna od Color Clubu :D). Tak jestli to 0-60 dělá taky. Kdyžtak díky moc za odpověď ¨:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikol, většina rychleschnoucích laků má nějakou nevýhodu - rozpije se zdobení, razítka nebo stahují lak....případně zkrátí jeho trvanlivost. Lepší je Vivid, protože je rychleschnoucí a schne do vysokého lesku (navíc nezkracuje životnost lakování). 0-60 dobrý není...aspoň to si o něm myslím já ;)

      Vymazat
    2. Díky moc :) Právě to jsem četla o Seche Vite, že stahuje, Four Seasons rozpíjí snad ještě víc. Jinak jsem s Vividem moc spokojená, není moc hustý, rychle schne a lak s ním vydrží tak o 1-2 dny déle. Jen se nehodí na překrytí některých malůvek na nehtech. Ale i tak bude příště Vivid :)

      Vymazat
  8. Tak teď jsem přišla z procházky s čubinou a celou cestu jsem nadávala,že park,kam chodíme,je jak minový pole:D Taky nepochopím...

    OdpovědětVymazat
  9. Taková krásná barva! J8 mám právě problém s tím, že mi časem začnou ošoupávat ty špičky a to je konečná. Je fakt, že narazím někdy na super ale, ale většina se začne ošoupávat docela rychle :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já teda sice modrou nemusím, ale tahle je naprosto krásná !'!:) Co je podle mě nejvíc super je, že kryje v první vrstvě, to oceňuju zejména tehdy, když opravdu spěchám :D LL*

    Vyhraj stíny MAC i TY!

    OdpovědětVymazat
  11. To jsou fakt džíny na nehtech :D.

    OdpovědětVymazat
  12. Ten je naaadherny, budu muset poridit, laky miluju..viz muj post na blogu zrovna vcera. Timto bych Te rada pozvala na navstevu.
    http://inmartinasheaven.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Je to opravdu krásná barvu, taky bych měla podobnou vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásná barva noční oblohy! :)

    http://zivotkosmetiky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Nechtěla bys dělat pravidelné články (nebo ještě lepší videa), kde bys vždy ukázala, jaký laky sis pořídila za daný měsíc ? :). Myslím, že nejenom mě by se takové články líbily. Byla by to super inspirace :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lendo, to bych mohla, viď? :D Díky za nápad :)

      Vymazat
    2. Jéé super :), bála jsem se, že už budu otravná.. když já se nemůžu všeho o lacích nabažit :D.

      Vymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*