neděle 9. prosince 2012

Wanted!! Pomůžete mi je sehnat? :)

Krásný nedělní večer :)
 
Mám jeden velký nedostatek - tak dlouho se na věci, které se mi líbí, chodím do obchodu koukat, až mi je prodají a já utřu nos. Je pár výrobků, které bych moc chtěla a mám obavu, že tady u nás ve městě a ani na internetu už je neseženu.
 
A tak bych vás chtěla poprosit, která byste chtěla a byla ochotná - pomůžete mi je sehnat? Třeba zrovna u vás ještě tyhle věci máte a mně by udělaly vážně velkou radost :)
 
Jde o to, že byste mi danou věc u vás koupily a zaslaly. Případně pokud tyhle výrobky máte doma, nepoužité, příp. jen vyzkoušené a víte, že je už určitě nechcete. Samozřejmě vše do koruny zaplatím - výrobek, poštovné i balné.
 
Nikoho k ničemu nenutím ( ani nevím, jak bych to mohla dělat :D ), je to spíš žádost pro případ, že tam a tam často chodíte a víte, že to tam mají. Nechci po nikom úporné oběhávání krámů, to fakt ne :)
 
V případě, že byste se chtěly do mého Wanted zapojit, napište mi, prosím, na mail labradoora@gmail.com a domluvíme se :)
 
 
Tak k těm výrobkům:
 
 
 MOC DĚKUJU ZA POMOC S LAKY, KRÉMEM A ROZJASŇOVAČEM :) VŠECHNY TYTO VÝROBKY UŽ SE MI POVEDLO DÍKY DVĚMA DOBRÝM DUŠÍM SEHNAT A TEĎ ZBÝVÁ UŽ JEN TENHLE JEDEN OD ESSIE :)
 
 
 
 
 
Essie Van d'Go - na prd se lakuje, ale ta barva... :D
 
 
To je zatím asi vše, možná ještě něco přibyde, ale teď mě nic jiného nenapadá :))
 
 
 
A ještě, abych vás trochu navnadila - co vás v tomto týdnu čeká a nemine na labradoořině blogu :)
Zítra budeme soutěžit o poukaz na nákup na mých milovaných stránkách mojesminky.cz a ve středu budeme soutěžit o elektronickou cigaretu + liquid :)
Ani jedno by určitě nebyl špatný vánoční dárek :)
 
 
Mějte se krásně :)
 
 
 


35 komentářů:

  1. Ten lak na konci je perfektní!! :)

    http://eliska-dvorakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten Twilight rozjasnujici pudr meli vcera na Letenskym namesti, 4 ks. DMko.

    OdpovědětVymazat
  3. U nás v Rossmannu pořád ten třpytivý pudr mají, vždycky tam na mě kouká sám poslední, tak jestli bys chtěla, můžu ti pro něj zítra skočit, jestli ještě bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A upíří laky jsem taky ještě nějaké minule zahlídla :)

      Vymazat
    2. Kdyby to pro tebe nebyla zajížďka nebo zbytečná cesta, byla bych ti vděčná :) U nás jsou bohužel jiné kolekce a nebo úplně vybráno... Zůstal akorát ten zlatý lak a podivná rtěnka...

      Vymazat
    3. Mám to při cestě do práce, tak se ti tam určitě podívám. Ještě včera jsem na ten pudr koukala, že tam je, tak snad ho nikdo dneska nekoupil :) a když budou laky, tak ti vezmu i ty :)

      Vymazat
  4. Upíří rozjasňovačsháním, laky mám pocit, že u nás ještě mají....a ten lak Essence 86 mám doma,ale nedám, je naprosto božský!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já ti ho klidně dám, nebyla jsem z něj zase tak odvázaná. Po krému se ti mrknu, minulý týden u nás ještě byly. A Essie můžu objednat z ebay, ty svoje nedám :-D

      Vymazat
    2. Rozjasňovač nebo lak? :D Jéé, to bys byla zlatá, kdybys mrkla :) A s ebay tě beru za slovo, to sis naběhla :D

      Vymazat
    3. Lak :-) ohledně ebay se domluvíme na FB, ju?

      Vymazat
    4. Juhůůůů :D
      Jasná věc ;)

      Vymazat
  5. Ten krém na ruce už nikde neseženeš ,ale já ho mám jestli by jsi chtěla pošlu ti ho za něco a u nás v zapadákove seženu všechno krom tech veci od essie ! :) Tak napiš na email > zabavna.kosmetika@seznam.cz ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten skořicovo-jablíčkový krém už asi nikde neseženeš... já jsem je kupovala pro kamarádku a měli poslední 1 kus.... ale třeba někde někdo objeví:-) a laky ze staré Essence kolekce bych taky brala :-)

    OdpovědětVymazat
  7. ten skořicovej krém bych taky strašně chtěla, ale ani v Něměcku jsem na něj už nenatrefila, tak to je asi smolík

    OdpovědětVymazat
  8. Ivy, Essie Camera zde: http://www.beautybay.com/nailcare/essie/camera/
    Lights: http://www.beautybay.com/nailcare/essie/lights/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PS: zitra mrknu na ty essence veci.

      Vymazat
    2. Marti, díkes :) Už jsi tady někdy objednávala?

      Vymazat
  9. HOLKY, ROZJASŇOVAČ UŽ MÁÁÁÁÁÁÁM :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ivi, ty upíří laky mám dávno v bazárku, jestli jsou to teda ony?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, ty tvé jsou z první kolekce. Tyhle jsou z Breaking Dawn 2, ty jsou novější.

      Vymazat
  11. Ahoj, já mám doma ten lak Essence Color&Go - A Lovely Secret 86. Vyzkoušela jsem ho 1x nebo 2x, ale nepoužívám ho, ráda pošlu dál...

    OdpovědětVymazat
  12. Laky Breaking dawn part 2 maj většinou ještě v DM, jinde už jsem je nepotkala :)

    OdpovědětVymazat
  13. ten tmavě fialový lak mám, tak kdybys chtěla, řekni :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, ja ti chcem len poradiť prípadnú alternatívu, neviem teda, či máš v okolí stojan Catrice, ale oni majú krásny rozjasňovač. Ja som sa nevedela rozhodnúť či si mám kúpiť tento od essence alebo od catrice, tak som v obchode porovnávala, ten od catrice vyzerá oproti ess sfarbený do ružova, ale keď som porovnala testery na ruke, tak som nejaký rozdiel nespozorovala. Gramážovo sú rovnaké, cena od catrice bola trošku vyššia, ale ja som sa aj napriek tomu rozhodla pre ten od catrice, pretože to balenie sa mi páčilo viac a so skúsenosti viem, že balenia od ess sa hneď zlomia. Inak krabička vyzerá ako púder, akurát je balenie čierne.
    http://www.catrice.eu/cz/produkty/zaklad/detail/product/prime-and-fine-highlighting-powder-010.html

    http://ninasbargainbeauty.blogspot.sk/2012/10/catrice-prime-and-fine-illuminating.html

    OdpovědětVymazat
  15. Ty laky máme v Olomouci v Tetě u Koruny snad všechny, díky tomu, že na limitky u nás nejsou zákaznici zvyklí, tak to nemizí tak rychle :-D
    Za chvilku frčím do práce, tak se ti podívám :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj,kdybys chtela,tak ten essence krem Ti muzu dat,nakoupila jsem si dva do zasoby,ale nedavno jsem objevila jinej krem,a tyhle uz mi nejak nevonej...takze ten jeden netknutej bych Ti klido mohla dat jestli chces:-)Jsi z Prahy?:-)

    OdpovědětVymazat
  17. modrý a fialový lak jsem u nás viděla dneska od každého dva, tak kdybys chtěla, zítra bych ti je klidně koupila

    OdpovědětVymazat
  18. Lak Essie camera http://www.ebay.ca/itm/Essie-Nail-Polish-Camera-931-NEW-2012-Full-Size-5oz-14ml-/300822171117?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item460a660ded&_uhb=1#ht_2051wt_1037 cena 5.95$+3.25$ postovne.
    Essie lights hot pink http://www.ebay.ca/itm/ESSIE-Nail-Polish-Summer-2012-Poppy-Razzi-Neon-Hot-Pink-Color-Limited-Lights-/261074608253? pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cc942607d&_uhb=1#ht_699wt_1271 tu uz cena je vyzsia 9.75$+8$ postovne
    Essie Van d Go http://www.ebay.ca/itm/ESSIE-Nail-Polish-Color-Lacquer-Van-D-Go-710-46oz-13-5ml-/380465828465?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item589587d271&_uhb=1#ht_2927wt_1271 8.95$+3.5$ postovne . Ceny prveho a posledneho laku vychadzaju tak ako keby si ich kupila v CZ . Dufam, ze som pomohla
    http://expressionofb.blogspot.ca/

    OdpovědětVymazat
  19. ahoj, ja ten lak od essie van d go mam, ale fakt se blbe lakuje. Kazdopadne kdybys ho chtela, je tvuj;) jinak zitra se chystam do vídně a tam pry mají i stojany essie a krémy essence budou mít beztak taky. Takže kdybys chtela, napis mi mail, co by sis přála a ja se po tom mrknu;)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*