neděle 30. prosince 2012

Top produkty za rok 2012

Krásný nedělní večer :)

Zítra tu máme poslední den roku 2012 ( hurá! ), a tak bych vám ráda představila produkty, které považuju za "objev roku" a které se staly pro svoji oblíbenost pevnou součástí mého každodenního života :)


Dekorativní kosmetika:

Řasenka Gabriella Salvete Sinergia False Lash Effect

Moje první řasenka od GS ( vlastně druhá, první jsem měla asi v 15ti :)) a naprosto mě dostala :) Diamante je skvělá, Sinergia je pro mě dokonalost sama :) Psala jsem o ní už tady. Mám oči docela citlivé, ze spousty řasenek mě oči bolí a štípou, ze Sinergie ale vůbec. Prodlouží, dodá objem, na řasách drží a neopadává. A především nevysychá. První mi vydržela víc jak půl roku denodenního líčení a to považuju za slušné skóre. Navíc je hezky černočerná, je běžně dostupná a cena je lidová, 149,- Kč, tuším. Takže paráda :)




Lesk na rty NYC Kissgloss 532 Park Ave Punch

Lesk jsem vám představila tady. Je pro mě spojením dokonalé barvy, konzistence, péče a ultralesku. Nemám mu vytknout, miluju ho a asi ještě dlouho budu :) Cena je 39,90,- Kč.



Paletka na obočí E.L.F. Eyebrow kit - odstín dark

Celé roky jsem používala na obočí tužku. Jsem blondýna, obočí si musím dobarvovat barvou určenou na obočí, jinak jako kdyby nebylo :)) I tak to není ono, takže jsem spoustu let dokreslovala potřebný objem tužkou. Jenže pak jsem objevila tenhle set od Elfu a tužky letěly do koše. Pro mě je to naprosto dokonalý výrobek ( a to elf věci často nechválím ), směle konkurující světovějším značkám. Používám převážně jen vosk, stín ani moc ne. Hezky obočí dobarví, zafixuje a vydrží celý den. Vosk se zdá sice tmavý, ale pokud se s ním naučíte zacházet, výsledek je přirozený a vůbec ne tmavý :) Cena je 95,- Kč.



Make-up Revlon Color Stay for dry skin, odstín 150 Buff

Já jsem make-up nikdy moc nepoužívala, ale když se mi jedno období pleť naprosto zbláznila, bylo mi jasné, že to bez něj nepůjde. Pročetla jsem mraky diskuzí a nakonec jsem si vybrala Revlon. Nutno říct, že volba to byla velmi dobrá a ráda se přidám k houfu blogerek, které označují Revlon za top make-up. Sedl mi konzistencí, odstínem, miluju ho za jeho výdrž a bezchybný vzhled, který na pleti vykouzlí. Cena je kolem 250,- Kč. 



Gabriella Salvete Hydratační make-up, odstín 01 Ivory Warm

Tenhle hydratační make-up jsem vám už představila tady ( a musím použít promo fotku, zapomněla jsem ho nafotit a už je tma... ) a právem se řadí mezi moje top produkty. Na dny, kdy se mi pleť zblázní, úplně ideální není, protože jeho krycí schopnost je nižší střední, ale když se mi povede se zbavit blbin na pleti, je to miláček. Zmatní, sjednotí, hydratuje, neoxiduje, vydrží a neprovokuje pleť, aby dělala nějaké neplechy. Líbí se mi i lehoučká konzistence. Cena 149,-, tuším.


Dermacol Cover Make-up v odstínu 208

208 je velmi světle béžová, skoro bílá. Pro zimní období je pro mě použitelný i jako korektor, jakmile ale vysvitne slunce a chytím trochu barvu, je na mě až moc bílý. Nicméně celoročně se mi osvědčil jako báze pod oční stíny :) Krásně oko prosvětlí, vůbec nedráždí a stíny na něm perfektně drží :) A s jeho pigmentací a velikostí balení ho budu mít asi až do důchodu :D Cena 129,- Kč.




Vlasová kosmetika

Maska na vlasy Kallos Latte

Už jsem o ní psala tady. Lehká jak sen, voňavá jako moje milované latté, vlasy nadýchané a heboučké, cena směšná. Je to nejen pro letošek jeden z mých neoblíbenějších vlasových produktů a v zásobě mám další balení. Cena 99,- Kč.



Olejíček do vlasů CHI

Olejů jsem vyzkoušela mraky, ale CHI mě nikdy nelákalo. Měsíc nebo dva před CHI jsem vyzkoušela Biosilk a to pro mě byl docela propadák. Mrzelo mě, že z něj nemůžu být nadšená jako většina holek a rozhodla jsem se, že už nic nového zkoušet nebudu. No jo, jenže to se lehko řekne, že jo... Ráda chodím nakupovat do kadeřnických potřeb Cmíral ( www.cmiral.cz ) a když jsem viděla, že mají CHI olejíček, cestou z práce jsem se pro něj stavila. A teda kam se hrabe Biosilk :) Olej je hutnější než třeba Elixir Ultime od Kerastase, ale velmi dobře se do vlasů vpracuje, rychle se vsákne a konce jsou pak moc pěkné :) Vůbec mi nevadí jeho parfumace, já pánské vůně ráda :) Určitě si pořídím další, možná i větší balení :) Cena vzorečku byla 33,- Kč.



Matuschka Silver šampon

On to není vyloženě objev roku, znám ho už dlouho, letos jsem se k němu ale zase vrátila a nutno napsat, že je to prostě nejlepší silver šampon ever. Psala jsem o něm zde :) Cena kolem 90,- Kč.




Tělová kosmetika

Neutrogena hydratační tělový krém

Pro mě takový malý poklad v kelímku :) Hezky voní, tak jako nenápadně, lehce, rychle se vstřebává, kůže je po něm hebká jak dětská prdelka a je naprosto perfektní po holení čehokoliv :)) Zklidní, hydratuje, pečuje. Fakt poklad :) Cena cca 150,- Kč. 



Oriflame anti-perspirant Malina&Máta

Koupila jsem si ho kvůli vůni a velké očekávání jsem od něj neměla. Ale! Nejen, že krásně voní a vůni přes den nezmění, ale funguje tak, jak by fungovat měl a ani bezprostředně po holení neštípe. Mám už druhý a pokud se mi povede sehnat další, rozhodně nemám v plánu kupovat nic jiného :) Cena kolem 80,- Kč.




Pleťová kosmetika

Ryor dvoufázová odličovací emulze

Prostě láska. Odlíčí cokoliv a to velmi snadno, obsahuje světlík lékařský, který dělá očím moc dobře, hezky okolí očí hydratuje a já už nikdy nechci nic jiného :) Lahvička vypadá jako prázdná, ale ještě tam na dně je :) Cena kolem 100,- Kč.



Ryor Pleťové tonikum pro suchou a citlivou pleť

Perfektní tonikum, které pleť hezky dočistí, osvěží a navíc úžasně voní - vyloženě pánská kolínská :) Mě se tahle parfemace strašně líbí a líbila by se mi i na protějšku :D Cena 89,- Kč.



Cien Facial Wash

Odličující gel na pleť, který používám na odlíčení. Koupila jsem ho v Lidlu jako nouzovku a jak to tak bývá u nouzovek, od kterých moc nečekáme, naprosto jsem si ho zamilovala :) Stačí ho malé množství, pleť krásně odlíčí ( nerada dřu pleť vatovými tampony ), nevysušuje a hezky voní. Cena byla asi 49,90,- Kč :)



Kosmín na nehtová lůžka

O něm už jsem psala tady. Mastičkovitá konzistence výrobku dělá moooc dobře zhuntovaným lůžkům a vysušeným rukám. Když byla potřeba dát ruce do kupy, vždycky pomohl. Mám ho pořád po ruce a až dodělám stávající balení, určitě si koupím další. Cena je kolem 60,- Kč. 




Parfémy

Christian Dior J'adore

Stihla to na poslední chvíli, ale rozhodně sem patří. Nejen kvůli vůni, která je svěží, lehká, optimistická a velmi ženská, ale je pro mě i výjimečná a důležitá díky "Ježíškovi", od kterého jsem J'adore dostala <3




A nakonec... 

Díář Barnes&Noble - Shoes & Bags Vinyl Weekly Planner :)

Není to kosmetický výrobek, ale měla jsem a mám z něj takovou radost, že jsem ho prostě musela zařadit mezi top výrobky 2012 :) Není totiž jen na rok 2013, je na 18 měsíců, tj. už od července 2012, takže paráááda :)



Mějte se krásně :)

50 komentářů:

  1. Kde se prosím dá sehnat ten diář? To bych asi chtěla moc, kdybych ho chtěla sehnat tady u nás, že? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. www.barnesandnoble.com, ale teď už je nemají, resp. mají, ale za otřesný ceny. Dá se ale využít i předobjednávky na diáře na rok 2014 ( tj. 07/2013 až 12/2014 ), které budou k prodeji od května. Občas se ale nějaké objeví na ebay nebo na amazon.com ;)

      Vymazat
    2. Asi si nechám zajít chuť a poběžím si pro nějaký do papírnictví. Nicméně je krásný, obdivovala jsem ho už u Plum :)

      Vymazat
  2. Můžu se zeptat odkud jsi objednávala ten make-up od Revlonu ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plum už je neměla, takže na aukru u prodejce poberta9 :) A je teda hodně spolehlivá, komunikace v pohodě a zaslání rychlý :)

      Vymazat
  3. masku na vlasy Latte mám taky, a přesně jak píšeš - krásně voní a cena je směšná:)
    ten diář se mi moc líbí, hlavně kvůli tomu obalu, protože já v diář v kabelce vždycky dost ničím:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, to je velká výhoda tohohle diáře - odolnost a omyvatelnost :D

      Vymazat
  4. Masku Latte som celá natešená držala v ruke (o cene ani nehovoriac), ale keď som si prečítala zloženie tak som si ju nekúpila. Má jednu dosť nebezpečnú zložku :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Ten diář je fakt nádhernej.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, taky jsem ráda, že jsem ho nakonec ukořistila :)

      Vymazat
  6. může se zeptat, zda používáš nějaký olejíček/cokoliv na konečky aby se netřepily (mám na mysli prevenci, ne slepování už roztřepených)...hledám hledám a nic nemůžu najít :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se mi začnou vlasy hodně lámat a třepit, sahám po Loreal Absolut Repair serum. Na tyhle problémy s vlasama je podle mě prostě nejlepší.

      Vymazat
    2. děkuju, určitě se po něm podívám :)

      Vymazat
  7. diárik je super. Inak suhlasím s dermacol cover, lesk NYC a olejčekom CHI - to su super produkty.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  8. Najvyšší čas na nejaký ten olejček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tyhle vzorečky za pár kaček jsou super testovací balení ;)

      Vymazat
  9. Super článek a hlavně super tipy :).

    OdpovědětVymazat
  10. Díky za tipy o kterým jsem dosud nevěděla!
    Jinak značku Kallos vychvaluji kde můžu, jejich masky dělají s vlasy zázraky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Já se teda pořád ještě chystám na tu placentovou, ale ona tolik nevoní, takže pořád ujíždím jen na latte :D

      Vymazat
  11. Já přísahám na Revlon a diamantovou Salvette.
    A rozhodně zkusím ten Dermacol, díky za tip...

    OdpovědětVymazat
  12. ten diar je rozkosny, inak s Biosilku ani ja nie som tak nadsena ako z CHi:)

    OdpovědětVymazat
  13. ten make-up Dermacol Cover Make-up v odstínu 208 seženu normálně v drogerii? Přesně něco takového potřebuju. Mám světlou pleť a líbí se mi světlá, takže to ráda podporuji světlým make-upem..a nemůžu sehnat make-up pro mě...:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marky, 208 bohužel jen na netu ( e-drogerky, aukro ), tu běžně v kamenných drogeriích neprodávají...

      Vymazat
    2. Já jsem ho sehnala v drogerii Jasmín (nebo Teta - pletou se mi :) ) v Brně na nádraží (vedle KFC), v prvním patře. Dokonce měli asi šest odstínu i s testery, takže jsem mohla vyzkoušet na vlastní kůži a cena stejná 129Kč.

      Vymazat
  14. Pěkný večer :) Prosím Tě, jak nanášíš ten Revlon? Já si ho nedávno pořídila a zatím si s ním nevím rady... Všichni ho tak chválí a mně se s ním zatím vůbec nedaří.. Štětcem, houbičkou, prsty?
    Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkný večer, Marie :) Nanáším ho prstama, houbičky nemám ráda a ten správný štětec zatím žádný nemám. Vím, že třeba Péťa z Petralovelyhair na něj používá štětec, tuším, že od Sigmy a ten si chystám taky pořídit. Nicméně ani prstama nemám problém s aplikací ( fleky ), jen štětcem se asi líp zapracuje do pleti.

      Vymazat
    2. No já nemám problém s flekama ale s tím, že mi nějak moc nekryje. On je tak tekutý, že to vždycky rozetřu úplně do ztracena a na pleti mi nic moc nezůstává.. Asi se má spíš vklepávat, že? No to by v tom byl čert, abych na to nepřišla :)
      Marie

      Vymazat
    3. Možná to fakt bude v tom štětci... Až to vyzkouším, poreferuju :) A když to vyzkoušíš dřív ty, poreferuj tady, prosím :)

      Vymazat
  15. U mne je to make-up GS matte a řasenka Diamante. Obojí jsem dostala a totálně jsem se zamilovala a to nevratně :D
    Jinak, super článek :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako ty smetáky jsem teď na fotkách viděla, to mi teda Diamante nedělá, to není fér :D
      Matte je super, ale na mojí sušší pleť bych potřebovala něco víc hydratačního, proto mám radši toho bráchu v tubě :)
      A díky :*

      Vymazat
  16. Super tipy.. :) Tu Matuschku budu muset vyzkoušet sakriš.. už si na ní brousím zuby delší dobu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej, velká investice to není a myslím, že budeš spokojená :)

      Vymazat
  17. J'adore mám taky a miluju ho! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Fakt je ta klička od Oriflamu tak dobrá? Že bych ji zkusila, deodorantů také není nikdy dost :-D. A voňavku J`adore mám taky (dárek od mamky k jedněm Vánocům) a voní nádherně. Už mi ale bohužel ubývá, i když nepoužívám jen ji :-(.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, jak dlouho ti vydrží CHI v tom malým balení? Taky bych si ho chtěla pořídit stejně jako Kallos Latté. Jinak za mě jsou TOP produkty většinou tebou doporučovaný - Loreál Intense Repair, lopuchová voda Alpa nebo Elséve s aktivním seléniem. Co se týče pleťovky, tak jsem si oblíbila Ryor. Jednak je to kvalita za dobrou cenu, druhak je to česká kosmetika. Přeju hodně štěstí do novýho roku. Verča L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, Verčo, já už ho mám měsíc určitě a pořád tam je.
      A děkuju, vše nej do Nového roku i tobě :)

      Vymazat
  20. Ahoj Ivuško, olejíček Chi jsem si koupila taky, už se těšim až ho vyzkouším. Jinak teď zkouším na vlasy řadu Matrix Biolage a olejíček Moringa a zatím jsem velmi nadšená. Anti-perspirant oriflame zkusim taky. Přeji krásného Silvestra a ať se nám v novém roce daří !! ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, ten Matuschka je vážně nejlepší Silver šampon na celém světě!!! Vyzkoušela jsem jich už několik, ale Matuschka prostě nemá konkurenci!!!
    Make-up Cover od Dermacolu je tak strašně hutný, jako nějaká mast, na celý obličej se používat nedá. Ale kryje bezvadně! :)
    A parfém Dior - J´Adore je moc krásný dárek!
    Zbytek produktů neznám.
    PS: Krásný diář!

    OdpovědětVymazat
  22. Ve spoustě věcí se shodneme! :) Kallos Latte miluji, odličovač Ryor též, Dermacol makeup cover (bez toho si neumím představit den...) :)

    A konečně někdo, kdo chválí ten olejíček CHI, koupila jsem si i Biosilk, ale ten je absolutně příšerně tekutý a tím pádem mi příjde, že se jej spotřebuje hodně a pak mám vlasy mastné. :( CHI je krásně hutný, konzistencí mi absolutně vyhovuje, vůbec nemastí a parfemace je pro mě velmi příjemná. :) U mě taky vyhrál na plné čáře!

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, chtela jsem se zeptat, stalo se neco s tvym fejsovym blogovym profilem? :/ Nemuzu ho najit ani se na nej dostat.. Mam ho ulozeny ve strankach zajmy, ale kdyz na nej kliknu, nenahodi me to na tvou stranku, ale na mou zed.. Tak jsem si rikala, jestli se ti treba nejak nezrusil..? Divila jsem se, ze bys tak dlouho neprispivala.. A ono se mi to jen nemelo jak ukazat :) Nejak jsem tam na to spolehala..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, a teď už ti to jde? Zkusila jsem to nějak poladit, ale facebook si občas dělá, co chce :/

      Vymazat
    2. Uz mi to jede a myslim, ze to pojede uz vsem, od 10.12. jsi tam mela totalni mrtvo koukam :) A to je strasna skoda! Styskalo se mi, jaky pak bylo prekvapeni, kdyz jsem tu nasla asi 7 clanku novych :D Dekuju :)

      Vymazat
    3. Moc díky za upozornění, mě by to vůbec nenapadlo... Stránka se najednou tvářila jako neveřejná, ale teda fakt netuším proč...

      Vymazat
  24. Já ti ten Cien čistič přidám k tomu laku, co u mě máš, ju? Chtěla jsem ho vyhodit, mě vůbec nenadchl.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*