sobota 15. prosince 2012

NYC Kiss Gloss 532 Park Ave Punch


Krásný sobotní večer :)

Tak nám mizí sníh... Všude kaluže slané jak Atlantik, od rána vytrvale prší a mně se nich nechce :) Na výlety to fakt není, na chození po obchodech taky ne ( po dnešní zkušenosti mě nikdo neuvidí v obchodech dřív, jak v lednu 2013 ), a tak jsem přemýšlela, co budu dělat. A než jsem to vymyslela, musela jsem do práce a bylo po přemýšlení :D

No ale k tématu :)

NYC Kiss Gloss 532 Park Ave Punch je pro mě objevem letošního roku, za který děkuju Lucce, bez ní bych o něm neměla ani potuchy :)

Barva lesku odpovídá jeho názvu a je doslova punčová, taková ta zářivá růžovo-oranžová, úžasná :) Jak je u tubičkových lesků dobrým zvykem, pigmentace není tak vydatná, aby se stejně sytý odstín objevil i na rtech, takže bez obav :) 

Lesk je lehce transparentní a rtům propůjčí krásně šťavnatou barvu :) Odstín mi sedl naprosto perfektně, je to přesně ta barva, kterou jsem dlooouho hledala :) A jaká byla radost, když jsem ho konečně objevila a ještě za cenu čtyřiceti korun, fakt sranda :)

Lesk hezky voní, lehce ovocně a nijak výrazně. Konzistence není lepivá, ze rtů postupně sám zmizí a rty zůstanou hezky heboučké :)) Navíc je naprosto dokonale ultralesklý :)

Já nemůžu jinak, než doporučit k vyzkoušení, klidně i jinou barvu, nabídku odstínů najdete tady, na ofiko stránkách NYC.







A ještě něco pro pobavení :)

Mám střešní byt s terasou, což je v létě úžasná věc, ale v zimě je to docela na prd. Kór když žijete na severu a sněhu je tu 3 pozadí. Pak to dopadne tak, že máte na pár dní/týdnů útrum s otevřením terasy :D Teď už je to dobrý, hodně toho odtálo a zbývá už jen ten drtek, co je na fotce, ale měla jsem za dveřmi tak dobrých 30 cm :) A to je ještě hezký, vloni toho bylo víc jak půl metru :))




Mějte se krásně :)

7 komentářů:

  1. Ten lesk vypadá fakt moc dobře :).. Máš hezké rty a vážně takové šťavnaté! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já moc nemám ráda tyhle tuby lesků, jsem od toho celá upatlaná vždycky, ale tuten vypadá pěkně:)

    http://eliska-dvorakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Nedávno jsem tenhle lesk vysypala ze dna kabelky, vůbec jsem netušila, že ho mám a teď bez něj skoro nevyjdu z domu.. a to lesky moc nemusim :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný lesk, vypadá velice jemně a podtrhuje barvu rtů =) Asi na něj brzy také mrknu.
    Budu ráda, když navštívíš můj blog =)
    Kkiss (http://inhotblog.blogspot.cz/)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, chtěla bych se zeptat, někde jsem četla, že se uvolňuje víčko a lesk vytéká, je to pravda? Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nevytéká. Odzkoušené. :) A za těch 39 Kč je to naprostá špička. Nejlepší lesk, jaký jsem kdy měla. taky je dobrý Essence gloosy lip balm. :))

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*