pondělí 17. prosince 2012

New In + vyhlášení vítěze soutěže o e-cigaretu :)

Krásný pondělní večer :)

Dneska mi bylo od rána divně - bolela mě hlava ( a trochu bolí furt ), zívla jsem si dneska snad 285x, bojuju s nateklým lýtkem ( a nevim, čim to je ) a celkově to dneska stálo za prd. Po práci jsem ale musela zase na poštu a tam na mě čekaly 4 balíčky :)) Den byl hned veselejší a po rozbalení už neměl chybu :D



Moc děkuju Jitce a Kláře, které mi pomohly v mém Wanted hledání :) Fakt moc dík, holky :) 

Mám úplně šílenou radost z laků, dostaly mě a fakt jako že jo :) Neumím ani říct, který se mi líbí nejvíc, možná ten v duchu Alice, ale i Jacob má co do sebe a Edward? Už jen proto, že je v názvu jeho jméno :D ( ano, ve finále jsem i já propadla Twilight sáze a čeká mě nelehký úkol přesvědčit jednoho muže, že to je úžasná záležitost :D ) Vážně uvažuju, že pokud je ještě někde objevím, koupím od každého ještě jeden kousek, fakt se mi líbí :) 

Z rozjasňovače jsem nadšená, nádherná barva, krásný glow efekt, nemá chybu :) Hned zítra ho vyzkouším a doufám, že budu vypadat svěže :))

A jablíčkovo-skořicový krém na ruce? Ách, ta vůně! :)

Taky mi přišel make-up Revlon Colorstay v odstínu 150 Buff pro suchou pleť, na který jsem si už dlouho brousila zuby a jsem ráda, že jsem ho sehnala. Protože nejsem zrovna make-upový typ a ve finále jsem je doteď vyzkoušela tak 3, doufám, že mě zrovna Revlon přesvědčí, že je to moje must have výbava :)

A v neposlední řadě mě přišla paletka stínů a vosku na obočí od Oriflame, na kterou jsem přišla díky tomuhle videu Lindy. Stíny jsou hodně sytě pigmentované a já jsem na ně docela natěšená :)

Mám fakt hroznou radost ze všech věcí :) Holky mi udělaly takového malého Ježíška - zprostředkovatele a já mám pro letošek klidně k Vánocům vybráno :D Víc toho nepotřebuju a stejně asi ani nedostanu :D




A teď tramtadadáááááá, jde se vyhlásit vítěz soutěže o elektronickou cigaretu AIO IK-1200 :) 

Tentokrát jsem nechala vybrat random a ten to vylosoval takhle :


Nevím, jak si to Dejnička zařídila, ale chci to vědět, já nikdy nic nevyhrála a taky bych jednou ráda :D Prý bych měla mít štěstí v lásce, když furt prd vyhrávám, no tak to jsem zvědavá, co mě čeká a nemine :D

Nicméně gratuluju výherkyni, mail s žádostí o adresu je na cestě a děkuju ostatním za účast v soutěži :) A je dost možné, že ani tahle druhá nebyla poslední ;)

Mějte se krásně :)




16 komentářů:

  1. Revlon 150 Buff pro suchou kůži vlastním a opravdu je top makeup, nedám na něj dopustit, takže Ti přeji také spokojenost s tímto skvostem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fákt? No tak to čtu fakt ráda! :)

      Vymazat
    2. Mám taky ten samý a miluju ho natolik, že mi vděk nedovolí tu zbývající čtvrtinu obětovat a pořídit si nové balení, které nebude mít rozbité víčko a nakřáplou skleničku... Jo, nikdy jsem žádnej makeup nepoužívala TAk dlouho, natož, abych měla nervy ho někam vozit...takže se učím. Chudáček revlon :-)

      andrejiinka

      Vymazat
  2. Tak teď už musí vyjít i ta Sportka:-D A jak to dělám nevim- asi karma prostě, co vyšleš, to se ti vrátí.. Čarovat bohužel neumim:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prdy karma, já vysílám furt a nic se mi nevrací :D

      Vymazat
    2. Tak tohle už je fakt moc! Dančo, opovaž se ještě někdy nějaký GA účastnit, máš vybráno do konce života! :-D

      Vymazat
    3. Proč jsi ten můj komentář smazala? Byl to samozřejmě vtip, mám Danču ráda a výhru jí přeju. Protože je to už několikátá během posledních pár dní, tak jsem si neodpustila malé rýpnutí, ale nemyslím si, že jsem to podala nevhodně a že bylo nutné to mazat... A k tématu to taky bylo.

      Vymazat
    4. Já nic nemazala, přísahám! Už se mě ptala i Danča, ale netuším, proč tu není. Nebyl důvod něco mazat, však já jsem pochopila, že to byla sranda :)

      Vymazat
    5. Tak to je divný... Ale věřím ti :-)

      Vymazat
  3. Dobře že máš radost:) Ten krém o tom čtu už na několikátém blogu a ty stíny? Přesně takové barvy používám:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten makeup je naprosto skvělý, já jsem si bohužel ale objednala moc světlý:(, tak to dolazuju pudrem, příště chci taky Buff

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné dárky, ten rozjasňovač mám taky a miluju ho :). Colorstay jsem měla ve variantě pro mastnou pleť a je to podle mě jeden z nejlepších make-upů.

    OdpovědětVymazat
  6. Krása ! Ten Revlon ti hrozně závidím, chystám se objednávat právě Colostay Sand beige a k tomu Sigma falt kabuki brush, doufám že se k sobě budou hodit, určitě pak napiš recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Ivčo,
    je strašná škoda, že jsem si nevšimla, že sháníš ty laky. :( Kdybych to věděla, poslala bych ti svůj zadarmo a ještě byla ráda, že jsem se ho zbavila (i když možná bych tě tím jen vytrestala).... Mám ten fialový z kolekce twilight a vůbec mě nenadchnul. V lahvičce se krásně třpytí to jo, ale na nehtech se mi nelíbí a není to ono. A hlavně je strašně vodový, teče jak ďas, hrozně špatně kryl a hodinu schnul. No s ním jsem se teda natrápila. Doufám, že jsem si koupila jen nějakého zmetka a zbylé jaky jsou lepší a hustější. Snad nebudeš zklamaná jako já. Ale co mě naopak nadchlo, tak jsou laky z H&M. Já jsem k celé kosmetice z H&M strašně skeptická. Nikdy jsem si nic nekoupila a teď jsem dostala 4 laky (ty velké hranaté, samostatně prodejné) a jsou úplně úžasné. Krásně se lakují, mají dobré štětečky co vykreslí tvar, dobře kryjí a strašně rychle schnou. Na nehtech mám 4 den a pořád jako nový. Tak si nejsem jistá, jestli jsem měla jen štěstí, a nebo že by přece tyhle laky stály za to. Máš s něma nějakou zkušenost?

    OdpovědětVymazat
  8. makeup od Revlonu je muj zdaleka nejoblibenejsi a zatim jsem nenasla nic jineho, co by mi vyhovovalo vic.
    desim se, ze je treba jednou prestanou delat.
    odstin Buff - pro mě skvělý, nemám co bych vytkla.
    dej vedet,jak ti sedi:-)!


    a jako to, ze dejnuše zase vyhrala, to uz snad ani nekomentuju:DDD

    OdpovědětVymazat
  9. gratulujem vyherkyni, z ulovkov mas isto radost, a prajem krasne sviatky:)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*