neděle 23. prosince 2012

Color Club Halo Hues - Cloud Nine

Krásnou adventní neděli přeju :)
 
Zítra máme Vánoce :) Já je letos tedy tak nějak vypouštím, protože konec letošního roku se opravdu vůbec nevyvedl, stala se spousta nepříjemných a bohužel i jedna hodně smutná událost, takže budu ráda, až tenhle zmetkoidní rok s 12 na konci skončí a začne ten se 13 :)
 
Na kolekci Halo Hues od Color Club jsem se nesmírně těšila od chvíle, kdy ji Bára představila na facebookových stránkách mojesminky.cz. Miluju holografy, ovšem sehnat nějaký fakt poctivý holo lak je docela kumšt. Nfu Oh mě zklamal, buď jsem nesedla já jemu, nebo on mě, dohromady nám to ale prostě nešlo.
 
Od Color Clubu jsem úplně velká očekávání v holo efektu neměla, ale teda pánové a dámy, kam se hrabe Nfu ;)
 
Color Club Cloud Nine je šeříkově fialový ultraholograf. Zatímco Nfu Oh 61 svoji holo náturu ukázal fakt až na umělém světle nebo slunci, Cloud Nine je duhový pořád. Na denním světle míň, na umělým víc, s bleskem a na slunci je to vyložená holo-hysterie :))
 
Za co dávám palec až nad hlavu, to je lakování. Naprostá pohádka, konzistence akorát, krytí při dvou vrstvách, fakt nemám co vytknout. Výdrž velmi dobrá, jako u jediného holografu se mi u něj do druhého dne neošoupaly konce.
 
Fotek bude dneska víc, nedá se jinak :) První část je denní světlo s nasvícením, druhá je čistě denní světlo a třetí je s bleskem. Pokud se ještě letos zadaří, přidám i fotky na sluníčku ( při pohledu ven mám ale obavu, že to bude tak v březnu... )
 
Celá kolekce Halo Hues je v nabídce e-shopu mojesminky.cz ;)
 






 
 
Mějte se krásně :)

22 komentářů:

  1. fakt nádherný,tiež by som nejaký poriadny holografický lak chcela,tento vyzerá nádherne

    OdpovědětVymazat
  2. Takový lak božínku sháním už věky!!

    OdpovědětVymazat
  3. Je krásný!:) ten holo efekt je vážně úžasný!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky! Já jsem je zatím odložila a počkám si na to sluníčko, u holografů prostě fotku na slunci potřebuju :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten je skutečně krásný. :)
    Jinak přeju, aby se všechno zlepšilo, příští rok bude určitě lepší... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Lak je opravdu nádherný:)mě se ten konec roku také nějak nedaří a s napětím očekávám,jak bude probíhat zítřejší den:(vypustit ho kvůli dětem nemůžu a ani nechci,ale vůbec netuším jestli ho strávíme jako rodina pohromadě.Ze srdce ti přeju ať se ti rok 2013 vydaří!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Naozaj krásny! Z moje šminky musím už konečne objednať lebo majú tam kopec skvelých vecí!

    OdpovědětVymazat
  8. Kur.., ten je nádhernej!!!! ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný lak a obdivuji hezký tvar nehtů:) Jinak přeji spokojený a šťastný rok 2013, věřím, že bude lepší než tento! Martina

    OdpovědětVymazat
  10. souhlasím s tebou do posledního písmenka! já jsem musela jeden taky hned nalakovat, vybrala jsem si Cherubic a byla jsem z něj vedle jak ta jedle hned při lakování a na nehty si zírám pořád! :-) Já jsem ho zatím nefotila, páč je u nás hnusně. :-( Takže taky budu vyčkávat na sluníčko. ten tvůj je nádherný, budu si ho muset dokoupit! a když se nevyvedl konec roku 12, tak ti přeju, aby byl vstup, a stejně tak celý rok 13 o hodně lepší! ;-*

    OdpovědětVymazat
  11. Taky jsem nejdříve byla natěšená, ale potom jsem si řekla, že si žádný nekoupím a teď si mě zase zvyklala. Možná znovu budu uvažovat o tomto a ještě tom dorůžova. Hlavně se těším na příchod nové holografické kolekce od China Glaze, ta mě nadchla víc, že má výraznější barvy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Navíc jsem si k Vánocům udělala radost Opi Extravance:)

      Vymazat
  12. Óóóó, na tom denním světle to je přímo božské! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nad-he-ra!!!

    Mne dorazily v pátek a zatím teda čekám na sluníčko:-)

    Krasne fotky, ivi:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Přeji veselé Vánoce a mnoho dárečků pod stromečkem!

    OdpovědětVymazat
  15. Krásný lak! Líbí se mi tvoje nehty!

    OdpovědětVymazat
  16. Ten je dokonalej a vypadá opravdu božsky, na holografy já jsem ujetá, takže něco pro mě, tenhle článek :)
    Krásné Vánoce! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Uau:) Jsi mě úplně přesvědčila..Tu celý dopoledne hledám nějaký holografycký lak a nejdříve jsem narazila na opi a spol jenomže to sehnat v čr docela makačka. Pak mě internet navedl na moje šminky jenomže tam mají ten co chci vyprodaný a pak mě to navedlo na tvůj blog a když to vidím tak si počkám až doplní zásoby:) je úžasný

    OdpovědětVymazat
  18. Uz je to tady, me se zacinaji libit holografy. Ach jo :) a tenhle je moooooc povedeny!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*