sobota 22. prosince 2012

Co možná nevíte o lakování nehtů - článek pro Blogerky.cz :)

Krásné sobotní dopoledne :)
 
Za dva dny tu máme Vánoce :) Těšíte se? Máte už nakoupené dárky? :) Já jsem se včera na skůček potkala s mojí kamarádkou Míšou a dostala jsem dáreček, že kterého jsem si sedla na zadek :) No koukněte, není úžasná? :)
 
 
 
Měla jsem včera hodně smutný den a tohle mi udělalo nesmírnou radost :) Takže ještě jednou díky, Míšo! :* Tipnete si, kterým mým vysněným lakem mi Míša udělala radost? :)
 
 
A teď k článku - měsíc se s měsícem sešel a já mám pro vás nový článek na Blogerky.cz, tentokrát na téma Co možná nevíte o lakování nehtů :)
 
 
 
Příjemnou a pohodovou adventní sobotu vám přeje vaše Labradoora :)

 

16 komentářů:

  1. Skvělý nápad.Já viděla na youtube taky možnost kreativního dárku
    https://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=aSz_Tp5ytJo

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, moc užitečný článek.. Pomohlo mi to s těma bublinkama :D.. Já vždycky a pořád s lakama děsně třepu - už nebudu! Díky ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten dárek je super! :) A článek je užitečný, při příštím lakování zkusím vystrčit ruce z okna :D

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek! Většinu věcí sice za ty dlouhé roky lakování vím, ale s tím třepáním je to pro mě novinka, takže moc užitečné a pak jsi mi zasadila brouka do hlavy tím pořadačem. Navíc mám Ikeu moc ráda... a laky nemám kam dávat. Teď jsem si na ně vyčlenila sice obrovské šuple ale špatně se mi do něj leze. Tak teď jen vymyslet, kam ho dát a pak nevím, jestli mi to projde doma, protože manžel to bude považovat za zbytečnost, stejně jako moje množství laků (chlap, no, co na to víc říct :-D)

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek! Něco jsem ani nevěděla, takže díky za zajímavosti! A ten dárek je roztomilej!:) A tipuji to na lak od Essie!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc povedený článek :) tyhle tipy určitě příště až si budu lakovat nehty vyzkouším, třeba to schnutí v mrazu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný článek :)))

    OdpovědětVymazat
  8. že by Pink Parka? :) takový dárek bych si taky nechala líbit..:) doufám, že už mě blízký natolik prokoukli, že najdu taky některé pěkné laky od stromečkem.. kromě těch o kterých vím:) :D

    OdpovědětVymazat
  9. já dáreček tipuju na Essie Camera :-) dárky nakoupené mám, což o to, ale ještě je zabalit... ;-) a teď jdu ještě na ten článek!

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé super článek :D třeba to o bublinkách jsem vůbec nevěděla, tak už jsem zase o něco chytřejší :))

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem ráda, že máš z dárečku radost :-) Doufám, že ti Míša také prozradila naši domluvu a už víš, že ho nebudeš mít 2x ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. Super článek :). S tou vodou jsem to už párkrát zkusila a vážně to funguje :).

    OdpovědětVymazat
  13. Essie Camera :), nedivím se, že si z toho dárku byla nadšená. Snad už máš špatné období za sebou a bude jen lépe ;-).
    S tím mrazem, mě se několikrát stalo u sušicích laků, že když jsem lakovala v chladném prostředí, tak že mi lak na několika místech zmatnil na nehtech...a nestalo se to u jednoho sušiče.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*