pondělí 3. prosince 2012

BarryM Cobalt Blue

Krásné pondělní poledne :)
Obvykle mě v sedm ráno nebaví venčit, o to spíš poslední dobou, kdy bylo blátivo a ošklivo, poprchávalo a prostě bylo protivno. Dneska jsem ale vyrazila se zrzkou do zasněženého rána a to se hnedka venčí úplně jinak :) Čenichová krásně čistá, moje boty čistý, super :D Do toho vzduch jak břitva a od sněhu spousta světla :) Taková zimní rána se mi líbí :)
Ale k věci. Promazávala jsem si složky v počítači a zjistila jsem, že jsem si připravila fotky laku, založila je a dočista na ně zapomněla. Sejde z očí, sejde z mysli, ach jo... Takže dnes jsem tu s jedním restem :)
BarryM Cobalt Blue je naprosto perfektní modrý lak. Je výrazný, slušivý, krásně zimní, prostě miláček. Je krémový, bez shimmeru nebo perleti a perfektně pigmentovaný, jak je u BarryM dobrý zvykem.
Kryje v jedné vrstvě, ti "šikovnější" jako jsem já, použijí vrstvy dvě :D Stejně jako Cyan Blue mi vydržel na nehtech neskutečně dlouho, snad 5 dní, což je u mě opravdu neobvyklá doba.
Tenhle odstín podle mě musí slušet každému a na zimu je to must have barva :)
Koupíte na mojesminky.cz ;)


Mějte se krásně :)

11 komentářů:

  1. Ten je nádhernej,krásně se leskne..

    OdpovědětVymazat
  2. Leskne se a ty máš strašně pěkný tvar nehtu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá fakt moc dobře :) a krásně se leskne

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezký :). Mně dělá problém v sedm vstát, takže venčit bych vážně nemohla :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, tak ta mě uchvátila..takové si nechám udělat příště nehtíky..:)děkuji za inspiraci..:)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá skvěle, naprosto univerzální odstín. :) Tyhle modré jsou úplně úžasné!

    OdpovědětVymazat
  7. no ale to by byl hřích tenhle nádherný lak nechat zapomenutý v počítači. ještěže si na něj narazila ;-) Cobalt Blue taky mám a nebála bych se ho nazvat celoročním must have :-)jinak dneska máte holky na blogu jeden hezčí lak než druhý...
    u nás ještě sníh není skoro žádný, ale těším se až napadne pořádně, aby si mohl Rony pořádně zadovádět a já se mu mohla smát jak blbne :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ten je! Po Vánocích bych si ráda ze šminek objednala pár věcí a tenhle lak bude na milion procent mezi nima! Tohle je barva, kterou sháním už pekelně dlouho, takže ti moc děkuju!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*