pátek 7. prosince 2012

Apassionata - magická setkání člověka a koně

Krásný páteční večer :)

Miluju koně a to opravdu hodně. Jezdila jsem na nich spoustu let, měla doma snad všechny knihy o koních,co kdy v 80. a 90. letech vyšly a považuju koně za jedno z nejkrásnějších, úžasně vnímavých a velmi inteligentních zvířat. 

A mám jeden sen - vidět Apassionatu. Myslím, že není krásnější show s koňmi, než je právě Apassionata
Chystala jsem se letos, je jubilejní turné 15. a 16. prosince., ale bohužel to nevyšlo ( jaksi není za co... ). Nicméně určitě si to jednou splním, kéž by příští rok :)




Videa, kterých je na youtube vcelku dost, jsem shlédla jedním dechem a myslím, že naživo, pod vlivem té atmosféry tam, to musí být zážitek na celý život :)

A dotaz - byla jste některá někdy na Apassionatě? Jaké jsou vaše dojmy? Splnila show vaše očekávání? :) Nebo máte dokonce fotky? Sem s nimi!
A pokud jste na show nebyly, chtěly byste? :)








Mějte se krásně :)

8 komentářů:

  1. Apassionata je též mým velkým snem. A taky, že si ho jednou splním. To je prostě dokonalá souhra člověka s koněm. Taky si myslím, že to musí být strašně silný zážitek. Mám husí kůži jenom když se dívám na ty videa, naživo to musí být úplně neskutečné!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Také bych jí chtěla vidět. Koně zbožňuju a jezdím tak často jak jenom to jde :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jako malá (cca do 11) jsem koňmi žila a asi před třemi lety (+/-) jsem na Apassionatě byla a musím říct, že jsem show přecenila - ale pravdou je, že naše známá tvrdila, že se jednalo o nejslabší představení vůbec (absolvuje každý ročník), ale i tak...
    Jsem ráda, že jsem byla, ale kdyby tak nebylo, asi bych o moc nepřišla... To naprosto bez skrupulí přiznávám, ačkoliv se asi najde někdo s jiným názorem. :) Možná bych teď už měla jiný názor, ale tenkrát jsem byla vážně zklamaná...

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem byla (už přesně nevím který rok), ačkoli teda koníkům tolik nerozumím, byl to obrovský zážitek. Koně jsou nádherná zvířata a vřele doporučuju si našetřit penízky. Show je to opravdu jedinečná, dokládá inteligenci a krásu koní.

    OdpovědětVymazat
  5. Magická setkání člověka a koně... To bude nějaká sodomie.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem dřív žila koňmi ještě s kamarádkou, která tedy víc. Té maminka vymyslela, že jsme před lety (5-6?) jely spolu s mou mamkou na tuto show. V tý době už jsem koňma tak nežila, tenhle výlet byl pro mě překvapení a moc jsem z toho nadšená nebyla, trošku mě ta show zklamala a hlavně mi bylo líto peněz, co za to mamka dala...

    OdpovědětVymazat
  7. Hned bych na tuhle show šla! Koně mám moc ráda, jako malá jsem hltala všechny možné knížky, ale nikdy jsem neměla možnost pravidelně jezdit.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*