pondělí 19. listopadu 2012

Soutěž o 10 hydratačních make-upů Gabriella Salvete!

Krásný pondělní večer :)

Dnes tu máme další soutěž, kterou jsem pro vás mohla připravit díky štědrosti úžasné Gabrielly Salvete :)

Tentokrát budeme soutěžit o hydratační make-up Hydrating Foundation Nude Finish. Jde o lehoučký hydratační make-up, který pleť rozzáří a dodá jí svěží vzhled :)



Podmínky soutěže jsou stejné jako u řasenky - poté, co make-up vyzkoušíte, napíšete mi o něm krátkou recenzi. Pokud přidáte fotky, jedině dobře. Soutěž je opět připravena pro soutěžící z ČR, resp. s doručovací adresou v ČR.
Dneska bude vyhlášení trochu jiné...

 Napište do komentářů svůj e-mail a důvod, proč zrovna vy byste měly být vybrány pro testování tohoto make-upu :)

Vybrané vítězky budu zítra kontaktovat mailem :) Soutěž trvá do zítřka a to do 9:00 hod. ;) A pozor, stále ještě není poslední! :)

Hodně štěstí :)

48 komentářů:

  1. len.horakova@gmail.com

    U mě odpověď jednoduchá. Pokud mi bude sedět, stanu se věrnou nákupčí. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj :)
    kunikovam@seznam.cz

    noo protože jsem největší maniak do kosmetiky a tenhle make-up se zdá fajn na mojí suchou plet :)

    OdpovědětVymazat
  3. lucisa.n@seznam.cz
    jelikož právě svůj make-up dodělávám a chci vyzkoušet něco nového, je pro mě tvá soutěž naprosto skvělou možností! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Rada bych byla vybrana proto, ze se ted snazim pronikat do taju lehkych tonovacich kremu 2in1, zkousela jsem to se zlutym garnierem :D, tedka jsem u bledouckeho dermacolu tonovaciho kremu 2in1 a moc rada bych vyzkousela pro porovnani i novou svetlou gabriellu :)

    cosmodivka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Protoze mi zacina osychat plet a hodil by se mi :) je mi z drogerie sympaticky, budu mit o cem na blogu psat a neskromne bych neco rada vyhrala :D

    OdpovědětVymazat
  6. jkopejtkova@seznam.cz

    Ráda zkouším nové kosmetické produkty. :o) A od GS mám ráda laky na nehty, tak bych chtěla vyzkoušet i něco jiného. :o)

    OdpovědětVymazat
  7. anetka.sonska@seznam.cz
    Proč bych měla já testovat make-up?? Vyzkoušela jsem již mnoho make-upů, proto už vím, co mi vyhovuje a co nikoliv. A jelikož favorita mezi make-upy teď hledám, ráda vyzkouším něco nového.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,

    ráda bych ho testla, má být lehčí než makeup a přesně takový tónovací krémíky mi sedí.. =)

    criminal.girl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. ervulenka@seznam.cz
    jelikoz chci aby nesly videt nedokonalosti me pleti, stale hledam ten spravny :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj ;o).
    No tak, protože sestřička měla nedávno dvacet let a tohle by byl skvělý pozdní dárek pro ni. Dlouho totiž otravuje s hydratačním make-upem a věřím, že by jí udělal velkou radost ;o).

    safrova.m@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. kubatova-lucie@seznam.cz

    chtěla bych najít konečně něco, co by mi vyhovovalo, většina makeupů se mi po 2 a více hodinách rozteče a úplně zmizí, problematickou pleť jinak nemám, ale ráda bych toto vyzkoušela a kdyby mi sednul, určitě bych se stala věrnou zákaznicí GS a tohoto makeupu. (od GS mám jinak laky na nehty, které jsou skvělé

    Lucie

    OdpovědětVymazat
  13. Ja chci ja chci ja chci! Protoze jsem o nem psala v porovnani drogerek zde - ze ho chci :D http://plum-foolery.blogspot.co.uk/2012/11/porovnani-cen-v-drogeriich-211.html

    A rada udelam videorecenzi, do ktere se zas tolik lidi nepohrne...doufam:-)
    A taky protoze jsem ti ukazala ten nej diar...co na tom ze k tobe sel pul roku, urcite stal za to :D

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, ráda bych tento makeup přidala na svůj blog, zatím jsem nenašla makeup, který by byl dokonalý ve všech směrech.. a ráda bych udělala nějakou super recenzi se vším všudy.. no a taky bych tedy už konečně ráda něco za svůh život vyhrála (vím, že to není skromné, ale opravdu upřímné, promiň) :D :D takže pokud bych make-up vyhrála, máš ode mě super recenzi během hodiny :o)

    OdpovědětVymazat
  15. PruchovaAdela@seznam.cz
    Proč já? no... nepatřím k těm co jim sedí zrovna každý make-up, spíš jsem zatím narazila jen na dva co by mi seděly:)takže stááále pááátrám a nenalezám ten vyhovující který by mi sedl i cenou i jeho schopnostmi.... umím být kritická a nezaujatá, takže bych recenzi napsala relnou nikoli radostnou z výhry:)ráda radím svým kamarádkám, vyměnuji s němi typy co jsem odzkoušela a co ne.... TOHLE MĚ LÁKÁ!! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Mám suchý obličej a tak bych chtěla vyzkoušet tento hydratační make-up. Potřebuji make-up,co lehce zakryje,sjednotí,rozzáří a zhydratuje pleť. BB mi nevyhovují,takže bych byla moc ráda,kdybych mohla vyzkoušet tento make-up! :)

    mishulinka95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. sima.sony@gmail.com

    od GS jsem make-up ještě nezkoušela... mám dost suchou pleť, proto bych ráda zkusila i tento make-up...

    OdpovědětVymazat
  18. knedlyk7@gmail.com
    Chci, aby mi krásně rozzářil pleť. Ještě jsem od GS ni nevyzkoušela, tak jsem zvědavá. :-)

    OdpovědětVymazat
  19. ...protože jsem ještě nikdy nic nevyhrála :-))
    mrjf@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. peuna@seznam.cz
    Proč zrovna já? Mám velké problémy s vybíráním make-upu. Proto bych ráda vyzkoušela i tento a jelikož mám sušší a mrtvolnou (:D)pleť, myslím,že by to stálo za vyzkoušení!
    (Akorát nemám blog,ale přemýšlím o něm už dlouho a recenzi bych určitě udělala)

    OdpovědětVymazat
  21. Proč mám vyhrát? Protože mě máš ráda ;) Protože si zasloužím po stresech odměnu a mé suché pleti by se hydratační MU hodil. Ráda bych našla MU běžně dostupný v drogerii a ne jen BB cream z asijského eshopu :)

    barka (dot) lakoma (at) gmail (dot) com

    OdpovědětVymazat
  22. Proc ja? Protoze bagr :)
    Proste se mi moc libi obal, proste me moc laka, proste jsem moc zvedava na znacku GS, proste proste PROSTE CHCI! :)) ca.roll.ka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Takže proč tedy. Mno, makeupy mám doma otevřené jenom dva - od Mary Kay a od Dermacolu Cover make up. Ten od Mary je na mě odstínově trošičku více do oranžova a ačkoliv mi Cover make-up plně vyhovuje, je na mě až mooooc krycí a kolikrát nemám nervy na to, abych se s tím piplala tak, aby jako maska nevypadal. Navíc bych hrozně moc chtěla nějaký make-up ve stylu BB, který by tedy zbytečně nezatěžoval pleť a byl by jednoduchý na aplikaci - něco jako Make-up2Go. A navíc mám hrozný problém sehnat make-up, který by sedl mému světlému odstínu pleti. Třeba by mi tento vyhovoval ve všech směrech. :-)

    macakova.gabriela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Proč bych měla dostat tento make-up právě já? Protože se mi rapidně změnila pleť a to z mastné na suchou, místy až pnoucí. Doma mám sice zbytky několika matujících make-upů, ale ani jeden hydratující, který má pleť momentálně potřebuje nejvíce:-) Takže pokud bych ho dostala, tak bych třeba ani nemusela zahajovat hon na perfektní hydratující make-up, protože by si mě možná našel sám:-D

    mylifestyleblog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. A proc zrovna ja? Duvod je prosty, definitivne jsem se rozhodla vzit "na milost" cenove dostupnejsi kosmetiku a vyhra v teto soutezi by byl ten nejlepsi zacatek.
    Klarice@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, se značkou Gabriella Salvete zatím nemám absolutně žádnou zkušenost, možná z dob, kdy mi bylo patnáct, což je vzhledem k tomu, že je mi už 27 trochu dlouhá doba na to, abych si pamatovala jaké jsem z ní tehdy měla dojmy. Nejspíš ale dobré, vzhledem k tomu, že výběr kosmetiky tehdy a dnes se absolutně nedá srovnat. Každopádně zvědavost je velká, jelikož tahle značka je skutečnou stálicí a proto na ní nejspíš něco bude. A jsem moc ráda, že svým čtenářkám dáváš možnost zjistit co :)

    lucie.martinakova@email.cz

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Přála bych si nějaký lehčí make-up pro přirozené líčení, třeba jen když jdu do sámošky nebo se psem na procházku. :) Takový mi stále chybí. No a proč bych ráda hydratační? Mám suché čelo a nos, tak by mohl být tím panem pravým. :)

    runa.ars@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Zrovna dodělávám makeup a rozmýšlím se, jestli zůstat věrná nebo zkusit něco nového. No a taky, když už jsem si dala tu práci a otevřela tuhle stránku, tak ať z toho taky něco mám ;)

    marvich@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Tento makeup by se mi hodil do práce, protože mám ráda jemnější líčení a taky si nechci každý den pleť zatěžovat hutným makeupem :-) myslím že s mým korektorem by byl super dvojka :-) Navíc se mi bude hodit na zimu, protože mám hrozně suchý obličej a kapka toho rozjasnění samozřejmě taky nezaškodí ;-)

    Nikolamichalcik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Protože ráda testuji novou kosmetiku a hydratační make-up by se do mé "laboratoře", jak říká přítel mému kosmetickému koutku, hodil - mám suchou atopickou pokožku a tak věřím, že by mi tento make-up mohl vyhovovat :)

    KiwiiSunny@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. ms.abigaill@gmail.com
    A prečo? pretože make-upy neznášam. nenašla som si k nim cestu a rada by som odskúšala niečo nové, čo ma možno presvedčí zmeniť názor :)

    OdpovědětVymazat
  32. barunka.e@seznam.cz

    Protože jsem ještě nenašla "ten svůj" makeup a stále zkouším nové. Tak třeba mi zrovna tenhle sedne. GS kosmetiku vůbec nepoužívám, tak třeba mě příjemně překvapí :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Tak.. Asi proto, že doufám, že na mou blbou pleť by byl dokonalej a už nevím, co si koupit, abych nevypadala jako kapr :D Jsem šupinatá, ať si na obličej dám cokoliv :)

    infernalheaven@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. sara.baum@post.cz
    Značku GS mám moc ráda, vyhovují mi její laky na nehty, tužky, řesenky i pudry, ale make-up jsem od nich ještě nezkoušela, tak by mě zajímalo, jestli bude ve stejné kvalitě jako ostatní výrobky =D

    OdpovědětVymazat
  35. Tento make-up bych chtěla vyhrát z několika důvodů :-) Za 1. mě v poslední době GS dost baví. Dlouho jsem tuhle značku přehlížela, připadala mi taková nemoderní a nezajímavá. Pak jsem si na doporučení Péti z lovelyhair koupila rtěnku (byla skvělá!), lak na nehty, řasenku a už to jelo :-D GS mi vyhovuje. Make-up od této značky jsem ještě nezkoušela a hydratační kousek by se na zimu určitě hodil :-) lllenkaaaaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. katerina.kalabova@seznam.cz

    Proč já? Protože sem nikdy nic nevyhrála, protože moje mastná pleť je díky podzimu vyschlou křehutinkou s kruhama pod očima? A protože se mi moc líbí! Proto :)

    OdpovědětVymazat
  37. Protoze mym nejvetsim konickem je v posledni dobe delani recenzi, prote jsem zadny make-up GS jeste nevyzkousela:-)
    neutral.bubble@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Měla bych vyhrát, protože jsem to prostě já:-D
    dejnicka@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Proč já? Protože mám nemocné nehty, logické že? :D Pro lakovacího maniaka docela utrpení, když si nemůže nalakovat nehty (už 74 dní). Takže se potřebuju "zabavit" něčím jiným :) A hydratační make-up by se mi šikl, jelikož mám teď v zimě dost suchou a mdlou pleť.
    feketova.h@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Strasne super, dlouho hledam nejaky make-up a to hydratacni a jestli to vyjde budu stastna :-) A hlavne v zime se hydratace velmi hodi.

    k.fritschova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Dlouho jsem přemýšlela nad tím, jak píšeš na začátku proč bych to měla být zrovna já, když tu je desítek slečen, které by z něj měli naprostou radost, možná i větší než já? :) Našla jsem jeden důvod proč to být a druhý proč to nebýt já :D Ten důvod pro je tenhle: Celou dobu mého života nepoužívám nějak make-up, používám pouze korektor na pár místeček a pudr, takže bych se možná naučila make-up přidat do líčícího rituálu tak samo, jako řasenku. Bez té prostě z domů neodejdu. A proti: Nevím, jaký je to odstín, aby nebyl moc tmavý, jelikož i upír, má možná zdravější barvu než já :D Takže tak pro pobavení... ZAbra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Já bych ho měla vyzkoušet, protože hydrataci v tomhle počasí opravdu nutně, ale nutně potřebuju :-)

    evelinsbook@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Proč bych ho zrovna já měla vyzkoušet? To je celkem těžká otázka :). Možná proto, že si stale kupuji nějaké matující a né hydratační makeupy a zdá se mi, že mám pleť vysušenou která už žádný matující makeup nechce ale já nejsem schopná žádný hydratační koupit, ale kdybych ho vyhrála u tebe, tak bych ho měla a pak už bych ho kupovala třeba stále, protože by mi sedl 100x víc než ty matující a byl by to kšeft pro GS :D:) Takže tak :)

    evusj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj :)

    Makeup bych měla vyhrát právě já, protože miluju kosmetiku, ale poslední dobou mám dost útrum s nákupama (bože jak mi chybí!!!) protože jsme se s přítelem nastěhovali do nového bytu a vzhledem k tomu, že už nejsme pod ochrannými křídly našich maminek a musíme se starat sami, tak se nám dost zúžil finanční rozpočet. A vzhledem k tomu, že s námi bydlí ještě dva britský kocourci tak jejich ňamky a stelivo jsou prostě důležitější než nějaký moje šminky, že :) vysvětlujte někdo dvoum hladovcům, že kapsička dneska k večeři nebude protože Týna si koupila novej makeup :D
    Přeji Vám všem krásný a úspěšný den!
    Tynky
    KSnecek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Dříve jsem byla se značkou Gabriella Salvete dost skeptická, ale postupem času si mě získala. Začínala jsem od tužek na oči, pudry, laky na nehty (které teda opravdu zbožňuju). Určitě i tento make-up bude skvělý a na mojí suchou pleť přímo ideální :).

    nesteana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Chtěla bych ho zkusit protože mám hodně suchou pleť a jen tak nějaký makeup mi nesedí a tenhle je hydratační takže by mohl být fajn:)
    nel.motion@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Soutěž je ukončena, děkuji všem za účast :) Vybraným výherkyním přijde do 30ti minut e-mail s žádostí o adresu ;)

    OdpovědětVymazat