neděle 4. listopadu 2012

Listopadový Ladybox postopadesáté :)

Krásnou neděli všem :)

Začátkem týdne mi dorazil můj první Ladybox :) Bylo mi jasné, že nebudu jediná, která ho dostala nebo si ho objednala a že české blogy zachvátí Ladyboxové šílenství :) Nicméně protože jsem Ladybox dostala zdarma k zrecenzování ( za což tvůrcům LB velmi děkuji ;)), je mou milou povinností představit vám krabičku krásy, která přišla mně :) Předem se omlouvám za nepříliš kvalitní fotky, ale fotila jsem při umělém světle, protože venku byla celý den tma tmoucí...

V první řadě musím napsat, že mě nadchlo balení LB. Nádherná černá krabice převázaná růžovou mašlí a s růžovým logem na vršku krabice. Moje srdce zaplesalo :)) Krabice je v pevného materiálu a víčko je na magnet - perfektní nápad! Rozhodně tuhle krabici k něčemu využiju :)



Mašli jsem sundala, krabici otevřela a takhle to tam vypadalo :)


Jsem ráda za zvolený materiál, který vyplňuje prázdná místa. Z duše nesnáším výplň ze skartovaného papíru, který při snaze o vyndání z krabice padá všude. 

První, co na mě z krabice vykouklo, byla obálka s logem LB, která obsahovala leták s přehledem produktů, který Ladybox obsahuje. Minulý měsíc jsem četla kritiku pečetě, která se měla rozsypat na milion kousků. Aktuální pečeť je ale naprosto sladká :D Je z měkké gumy a barvu má perleťově růžovou. Lovely :))



A teď k samotným produktům ;)

Yves Rocher řasenka pro krásné řasy, odstín Noir, plné balení 6,5 ml

Popis v letáku: Bez řasenky ani ránu. Přidejte objem svým řasám, složení řasenky je navíc obohaceno o olej z kamélie, který pečuje o suché namáhané řasy a udrží je zdravé a lesklé i v extrémně chladných podmínkách.

Můj dojem: řasenka má sympatický docela hustý kartáček, podle mě spíš prodlužující, než zhušťující. Což je pro mě docela problém - řasy krásně prodlouží, ale objem příliš nedodá. Nicméně na očích je příjemná a jsem ráda, že jsem jí mohla vyzkoušet. Pravděpodobně jí někomu daruju, příp. se může stát součástí giveaway, která bude po dosažení 600 členů ;)



Fleur de Santé tvářenka Radiant Blush Soft Peach , plné balení 5,2 g

Popis v letáku: Dodejte tvářím trošku barvy. Fleur de Santé tvářenka v přirozeném odstínu vám vykouzlí líčka jako jablíčka, rozjasní smutné tváře a oživí váš všední šedivý podzimní den. Aplikujte na lícní kosti a dopřejte si zdravíčka. 

Můj dojem: Naprosté nadšení :) Tvářenka mi přišla v odstínu, který mi perfektně sedne. Balení vypadá luxusně, je bytelné, kvalitní, se zrcátkem a malým aplikátorem. Tenhle výrobek mi udělal opravdu velkou radost. Tvářenka je skvěle pigmentovaná, drží celý den a dělá hezký glow efekt. Neobsahuje žádné třpytky, jen shimmer. Super :)




NIP + FAB Tělové máslo Mango Smoothie, cestovní balení, 50 ml

Popis v letáku: Extra hydratační tělové máslo je přesně to, co vaše pokožka potřebuje do studeného počasí. Bambucké máslo pečuje o namáhanou pokožku a exotická parfemace potěší vaše unavené smysly. Novinka na našem trhu, kterou zbožňují i hollywoodské celebrity. 

Můj dojem: Konzistence je spíš lehčí, pudingová, než na jaké jsme u másel zvyklé. Bleskově se vstřebává, krásně voní a pokožka po něm zůstává jemná. Oceňuju, že vůně zůstává pořád stejně příjemná a nijak se na kůži nemění. Cena za plné balení 250 ml je na stránkách Ladyboxu 209,- Kč, zvažuju jeho koupi... :)




Reniu Kokosový cukrový scrub s vůní vodního melounu, 59 ml

Tentokrát žádný popis z letáku nebude, protože tam tenhle produkt tak nějak zapomněli uvést :) Scrub obsahuje velké krystaly hnědého cukru, panenský kokosový olej a vůni melounu. Ve výsledku je to věc, kterou bych nejradši doslova sežrala :D Tak úžasně voňavého jsem nikdy necítila!! :)




Pure Fiji šampon z kokosového mléka - karambola, cestovní balení, 29 ml

Popis z letáku: Dopřejte svým vlasům přírodní exotickou péči kokosového mléka a exotických výtažků, které navrátí pružnost, lesk a vitalitu vašim vlasům, a objevte tak tajemství krásných vlasů ostrovanek jižního Pacifiku. Šampon neobsahuje sulfáty.

Můj dojem: Těšila jsem se na voňavý šampon, ale vůně je taková nevýrazná, dětská. Ve složení je spousta zajímavých přírodních složek, jako extrakt z mučenky, ananasu, makadamie, papaye, kokosu, tungovníku a olej z kalaby. Na druhou stranu ( v chemii se teda nevyznám... ) mě zaujal i obsah "sulfoacetate" a "sulfocussinate", přestože se výrobce chlubí nulovým obsahem sulfátů. Vyznáte se některá v chemii? Jsou tyhle dvě složky na míle vzdálené sulfátům nebo nás výrobce tahá za nos? 




Yves Rocher Tělové mléko Fruit de Noël - Friut Merveilleux, plné balení, 300 ml

Popis v letáku: Zahalte se o Vánocích do jemně parfémovaného tělového mléka s vůní pomeranče, bergamotu a grapefruitu. Vaše pokožka ocení sametovou hydrataci i vánoční vůni. Tělové mléko je součástí vánoční edice, která teprve dorazí do obchodů.

Můj dojem: Tělové mléko jsem zkusila na hřbetu ruky, má příjemnou konzistenci, je hodně bohaté na ureu, olej z řepky olejky + essenciální oleje z výše zmíněných přísad. Bohužel má parfemaci, která není nic pro mě.  Je opravdu vánoční, hřejivá, trochu orientální a to já nemusím, mám ráda spíš lehčí, svěží vůně kosmetiky.
Pravděpodobně další adept na plánovanou giveaway. 



Iswari Macaccino Bio, Kakaový energetický nápoj, 20 gramů

Popis v letáku: Lahodný energetický kakaový nápoj, který vám nahradí ranní kávu. Pár lžiček přidejte do hrnku s horkým mlékem a rozmixujte nejlépe šlehačem tak, aby se vytvořila pěna. Prášek si můžete přisypat i do jogurtu nebo ranních cereálií. 

Můj dojem: Vyzkoušeno ještě nemám, vždycky si ho zapomenu přidat do jogurtu :)) Nicméně krásně voní a složení je lákavé - nepražené kakao ( prášek ), maca, kokosový cukr. Mňam!



Fleur de Santé Saténová toaletní taštička

Popis v letáku: Veselé a trendy puntíky rozzáří upršený podzim jásavou barvou. Toaletní taštička je vhodná na cestování daleké i krátké a udrží vaše kosmetické poklady pod kontrolou. Na dovolenou nebo pro cestu do práce.... puntíky vás vždycky potěší.

Můj dojem: Vééélká radost :) Jako kdyby tvůrci LB tušili, že se mi rozbil zip u mé současné taštičky a že nutně potřebuju novou :D Taštička FdS je v barevné kombinaci tmavě hnědý podklad a růžové puntíky + růžový vnitřek, což je moje nejoblíbenější barevná kombinace - růžovohnědá. Taštička je prostorná, uvnitř má jednu kapsičku navíc a celkově působí odolně a kvalitně. Mám z ní fakt radost :)


 
Součástí Ladyboxu byla i spousta slevových kupónů a katalog Fleur de Santé. Dle tvůrců Ladyboxu by měl být nejzajímavějším kupónem ten se slevou na sérum pro růst řas Lussil FamousLash, který zajišťuje slevu z 1.500,- na 900,-.

No, nevím, místo kupónu jakožto 9. artiklu uvedeného na létáku by se mi víc líbil kosmetický výrobek, byť třeba jen vzorek. Docela by mě zajímalo, jaká bude zpětná vazba a kolik žen si to sérum objedná, mě prostě přijde i ta nižší cena 900,- Kč za 6 ml výrobku naprosto nehorázná, o té plné ani nemluvím. O to spíš, když výsledky jsou dle různých blogů spíš diskutabilní...


Tak, to by bylo z listopadového Ladyboxu vše :) Pokud vás obsah nadchnul, můžete si ještě na stránkách www.ladybox.cz objednat aktuální krabičku krásy, ale pospěšte si, mizí rychle ;)

Mějte se krásně :)

31 komentářů:

  1. Páni, to jsou zajímavé dárky! Většinu značek, které tam jsou ani neznám :D

    http://brinycosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ti teda pěkně děkuji :D Díky tvé recenzi jsem neodolala a hned objednala a to už mám doma senza box a původně jsem se zařekla, že si koupím jen jeden z nich :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase švidrám po Senzaboxu :D

      Vymazat
    2. Tak dnes mi dorazil a jsem trošku zklamaná, zaujal mě totiž ten melounový scrub a ten mi vůbec nedorazil :( a ani ten kokosový šampon, místo toho jsem měla to tělové mléko a ještě ke všemu jsem měla rozsypané kakao po celé krabičce :( Takže po téhle zkušenosti asi zůstanu u senza boxu.Ale z té taštičky mám ohromnou radost, především kvůli ní jsem si ho nakonec objednala :)

      Vymazat
  3. LB mám taky a jsem z něho nadšená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Z LB jsem taky nadšená a už jsem udělala na jeho základě objednávku u Nip+Fab a zvažuju i ten kokosový šampon - včera jsem si jím umyla vlasy a super :) Vůně se mi z hlavinky linula celý den :) (s tím chemickým složením nepomůžu, snad bude vědět někdo jiný, nebo napoví google) ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Dá se ten scrub použít i na pusu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dejmi, zcela určitě, ve složení je fakt jen cukr, kokosák a parfemace melounem. Ovšem já to riskovat nebudu, bo bych ho sežrala :D

      Vymazat
  6. Ale mně vůbec nevadí, že je tady ten Ladybox po stopadesáté, poněvadž já si ho po stopadesáté přečtu, a to s chutí. :) Moc se mi líbí, když někdo píše s takovým nadšením! Díky za článek. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tu tvářenku ti závidím. Já dostala tu tmavší a je to hrůza :(

    OdpovědětVymazat
  8. koukam, ze maslo NIP+FAB zaujalo asi nas vsechny :-) to byla fakt trefa....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela mě lákají i ty další "příchutě", co měly holky ve svých LB :)

      Vymazat
  9. Ani mne nevadí čítať to znova a znova :) Každá z nás si vyberie to svoje :)

    OdpovědětVymazat
  10. Hrozně mě mrzí tvářenka, vůbec mi nesedl odstín :-( Jinak mě moc potěšila taštička a Macaccino, v práci jsem si ho zalila místo tradičního ranního kafe s mlékem a byla to mňamka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí :/
      Já to Macaccino ještě nezkusila, ostuda jsem :))

      Vymazat
  11. Zaujalo mě to tělové máslo a přemýšlí o koupi :-)
    Prosím tě, kolik tě stál lak: Rimmel 030 Double Decker Red ??
    Vypadá božsky! Nejlepší červená, co nejdřív si pro něj zaskočím, má i super výdrž? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, jestli si to pamatuju dobře, tak 69,90,- :) Je nádhernej, lakovala jsem ho 2x za sebou a to se mi u červenýho laku fakt ještě nikdy nestalo :D
      Vydrží mi 3 dny a pak se mi ošoupou konečky, ale to je u mě klasika ;)

      Vymazat
  12. no, o ladyboxe pocujem prvy krat, ale som celkom nalomena ho vyskusat!

    OdpovědětVymazat
  13. teraz sa neviem rozhodnut ci je lepsi LadyBox alebo SenzaBox...sakra :D

    OdpovědětVymazat
  14. jak jsem pochopila, tak lze koupit pouze tak, že je platba provedena na účet, že? žádná dobírka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deni, vůbec netuším, já ho obdržela k zrecenzování.

      Vymazat
  15. Tak teda ta tvářenka mě dostala, fakt Ti vydrží celý den?? Já ať použiji tvářenku od Nars nebo od Bourjois, tak mi prostě vydrží jen pár hodin:o( Můžu se zeptat, jak tvářenku aplikuješ? Tedy kdy a na jaký podklad atd..?

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  17. Ladybox mam a je moc super .. jen tak dal poprosim :-))

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*