středa 21. listopadu 2012

A do třetice - soutěž o 10 matujících make-upů Gabriella Salvete! :)

Krásné středeční dopoledne :)



A dnes tu máme poslední, třetí soutěž, kterou jsem si pro vás mohla díky spolupráci s úžasnou Gabriellou Salvete připravit :)

Dnes budeme soutěžit o matující make-up Matte - Skin balancing foundation matte finish. Jde o matující  make-up s obsahem bílého čaje a ženšenu, který zmatní pleť pouze tam, kde je to potřeba a zachová pleti přirozený vzhled :)

Podmínky soutěže jsou stejné jako u předcházejících dvou soutěží - poté, co make-up vyzkoušíte, napíšete mi o něm krátkou recenzi. Pokud přidáte fotky, jedině dobře. Soutěž je opět připravena pro soutěžící z ČR, resp. s doručovací adresou v ČR.

A podle čeho se budou vybírat vítězky tentokrát? :))

Napište do komentářů svůj e-mail a jaký z dárků, které jste kdy dostaly k Vánocům, vám udělal největší radost a proč :) Po ukončení soutěže bude vybráno 10 nejzajímavějších odpovědí ;)

Vybrané vítězky budu zítra kontaktovat mailem :) Soutěž trvá do dnešních 17:00 hod. ;) 

Hodně štěstí :)

58 komentářů:

  1. Nejkrásnější dárek k Vánocům byl ten, kdy mi před 3 lety můj drahý nabídl společné bydlení :-) A proč? To je snad jasný, ne :-)? evelinsbook@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Nejhezčím dárkem byly stříbrné náušnice od přítele, protože byly věnované z lásky :-)
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Můj nejkrásnější dárek byl můj hafan, a proč? Protože ho strašně moc miluju :D. Byla to krásná bílá koulička, co mě čekala na Vánoce, teď bych bez něho nedokázala žít :).
    marcelazva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. BeautyMaty@seznam.cz

    Můj nejlepší dárek jsem asi dostala, když mi bylo asi 8 let. Byla to šperkovnice s mickey mousem a minie. Ve tvaru srdíčka s dvěma patry. A proč? Protože to byla šperkovnice :) a v ní byly malinkaté prstýnky a já byla velká parádnice. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Páni nejlepší dárek,já ani nevím vždycky jsou všechny moc fajn, ale já raději dárky dávám a pak se koukám jak jsou mi blízcí nadšení z dárků které jsem jim vymyslela. Takže to je asi pro mě ten nejlepší dárek.

    OdpovědětVymazat
  6. len.horakova@gmail.com

    Asi ve 13ti letech jsem si šíleně přála počítač, všechni ho už měli, jen já ne. Tak jsem psala dopis Ježíškovi. Přes celý papír jsem napsala POČÍTAČ a nedočkavě vyhlížela v kalendáři datum Vánoc. :) Jenže to jsem jaksi zapomněla, jak může být Ježíšek vynalézavý. :D
    Když nastaly Vánoce a bylo po večeři, šli jsme ke stromečku. Ale žádný velký nebyl pro mě. Rozbalila jsem všechno, co mělo potencionální krabicovitý tvar a NIC. V poslední obálce byl složený arch A4, kde byl nalepený obrázek počítače. V té době to pro mě bylo velikým zklamáním, ale když se na to dívám zpětně, tak to byl nejlepší dar, protože by mi ukradl dětství. ;))

    OdpovědětVymazat
  7. Asi tak za tři týdny si jedeme pro krásné bílé štěňátko. Sice je to před vánoci, ale pro mě je to ten nejlepší vánoční dárek. :) Protože já psy miluji :)
    d.piglova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. No nevím jestli je to přímo nejkrásnější dárek, ale rozhodně se řadí k těm, na které nezapomenu...byl to obyčejný průhledný lesk na rty asi za 30 Kč, bylo mi tehdy asi 13 a do té doby jsme Vánoce slavili jen jídlem a tím, že se sešla rodina, dárky jsme si nikdy nedávali, dokonce ani rodiče nám, a ten lesk byl můj první dárek, který jsem dostala k Vánocům....mimochodem dnes už si dárky naštěstí dáváme:))

    Suchá.A@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Můj nejvetsi a nejhezci darek k Vanocum byl muj dedecek, kdyz se nam na Vanoce vratil z nemocnice. Neumite si predstavit jakou sem mela radost. Byla sem tak stastna, ze jsem na nejake darky uplne zapomela v ten moment to byl muj nejhezci a nejvetsi darek k Vanocum co jsem kdy dostala :-)

    k.fritschova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Nejkrásnější dárek, jaký jsem kdy dostala, bylo moje nádherné přírodní morčátko jaké jsem si vždy přála, ale nemohla jsem ho mít, protože sestra byla alergická. Na Vánoce ale přišla, dala mi morčátko, to nejkrásnější jaké jsem kdy viděla se slovy " tak, já se budu po Vánocích stěhovat a ty konečně můžeš mít to co sis tak přála :)" byla jsem malá, ale nikdy na to nezapomenu. Bohužel letos mi moje zlatíčko umřelo, chtěla jsem si koupit nové, ale řekla jsem si, že jiné nechci, protože tohle bylo nejlepší a hlavně se ta situace už nikdy nezopakuje.. :)

    evusj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Nejkrásnější dárek... těch bylo mnoho ale když jsem si tuto soutěž přečetla vybavil se mi jen jeden... Není to velký dárek, ale byl dělaný s velkou láskou.... mám mladší sestřičku a když mě bylo 11 jí bylo 8 a samozřejmě penízky na dárky neměla a tak jsem pod stromečkem našla ručně dělaný náhrdelník z modrých perliče(ví že toto je má oblibená barva) navlečených na zicherky a všechno krásně spojené :) dodnes ho mám schovaný ve šperkovnici...
    PruchovaAdela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. kubatova-lucie@seznam.cz

    mám vždycky radost ze všech dárků, ať je to kosmetika, knížka, nebo všemi lidmi milované ponožky :) a nebo něco dražšího :) Všeho si vždy velice vážím a mám z toho radost :)

    Největším dárkem je pro mě to, že se sejde celá rodina (i když ne moc velká)...ale je to ten nejhezčí pocit být s lidmi které máte rádi :)

    KDyž bych to měla vzít opravdu na dárky, tak největší radost mi asi před 10 lety udělala radost videokazeta Harry Potter a Kámen mudrců...strašně jsem po ní toužila a když jsem ji dostala, tak jsem málem omdlela :D Poté jsem si ji pouštěla pořád dokola a viděla jsem ten film min. 60-70x (nekecám)

    OdpovědětVymazat
  13. andrealamacova@seznam.cz

    Nejkrásnější dárek pro mě byl, když moje maminka ležela v nemocnici nekonečně 3 dlouhé měsíce a právě na štědrý den dopoledne nám volali z nemocnice, že je mamča dost uzdravená a že si pro ní máme přijet a nakonec to byli nejkrásnější Vánoce, které jsme ztrávili celá rodina společně a musím zaklepat, že jsme od té doby všichni zdraví jako rybičky :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Nevim jestli to byl nejlepší dárek, asi jsem nikdy nezažila takové ty srdceryvné situace a dárky, ale největší euforii jsme se sestrou zažily, když nám naši tvrdili, že na tom s penězma nejsme nejlíp a dostanem jen pár drobností. Nakonec nás nechali pěkně vydusit a když už bylo dlouho po rozdávání, tak nás zavolali do ložnice, kde bylo něco velkýho pod povlečením. Byl to asi v deseti letech náš úplně první počítač s černobílým monitorem, který měl v sobě asi jen hru žába v mixéru a šílená kráva, ale my z toho byly odvařené jako z ničeho:-)
    petra.funfkirchlerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Nejlepší dárek jsem si loni nadělila sama- kcourka!<3
    dejnicka@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  16. nejlepší dárek jsem dostala od svého přítele, který ví, že miluji cukrovou vatu a dokážu jí sníst tuny.. tak mi pořídil vlastní, krásně růžový stroj, a dělá mi jí doma vždy, když mám chuť..:)

    misscukrik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Asi nejlepší dárek, který jsem dostala byl loni pejsek =D Strašně dlouho jsme ho chtěli, měla to být fenka od stejných rodičů, jako má pejska naše babička, tak jsme čekali, kdy se to konečně povede =D Narodila se 5. listopadu a my si pro ní jeli 23. prosince =D Jmenuje se Kája a úplně jí miluju =D Ty vánoce jsem strávila celý tim, že jsem na ní zbožně koukala - je to můj první pejsek =D
    sara.baum@post.cz

    OdpovědětVymazat
  18. lllenkaaaaa@seznam.cz. Největší radost mi vždycky udělají dárky od partnera, protože jsou nápadité. Naopak moc nemusím kosmetické dárky. Ne že bych je nedokázala spotřebovat, ale je to těžce neosobní.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Ivi, nejhezčí dárek jsem dostala na Vánoce od své sestry před 2 lety. Napsala mi sms, že už jsem konečně "teta" a přesně na Štědrý den jsme ten krásný "dáreček" měli schovaný pod stromečkem :)Vlastní mimi ještě neplánuji, ale na ty Vánoce nikdy nezapomenu, být teta je něco neuvěřitelně krásnýho :o)

    OdpovědětVymazat
  20. Nejkrásnější dárek k Vánocům jsem dostala před 5 -ti lety od brášky, když se mi narodila první neteř, Klárka. Dneska je z ní už velká slečna, která chodí do školky a celou tu dobu nám dělá jen samou radost.
    sifaldova.alzbeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Když o tom přemýšlím zpětně, tak nejlepším dárkem pro mě bylo, když mi rodiče oznámili, že budu mít sourozence. Ačkoliv tenkrát jsem vůbec nadšená nebyla, naopak mi mamka už několikrát vyprávěla jak z mojí reakce byla zděšená. :D Protože jsem prý řekla, že tady žádný mimino nechci. A mnohem víc mi tenkrát radost udělal plyšový Alf a sada telefonů. :D

    niky.janurova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Ahojky, nejhezčí dárek jsem dostala před 8 lety, kdy jsem dostala štěňátko. Jednoho pejska jsme už měli, fenku. Měla štěňátka, ale po dramatickém porodu všechny se narodily mrtvý a o ní jsme málem taky přišlí. Pak byla hrozně neštastná, že o ně přišla, sice je to pes, ale přišla o 4 svý děti. Tak naši koupili štěňátko, aby nebyla smutná. Měla jsem ho jako dárek k Vánocům. Byl to nejhezčí dárek, protože nám vrátil do domu radost. Na smutek není nic lepšího než zlobivý štěňátko :D
    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Bude to znít divně, ale já se vždycky nejvíc těšila pod stromečkem na knížku Harryho Pottera, pokračování vždycky vycházelo před vánoci a tak jsem se rok těšila, rozbalila dárek a celé Vánoce četla a četla a strašně se do toho vžívala,připadala jsem si, že jsem tam vážně mezi nimi v Bradavicích..to byly pro mě doslova kouzelné Vánoce :)
    terekad@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahojky, super soutěž :) Měla jsem víc hezkých dárečků, mezi ně patří dovča s přítelem, mobil, notebook od přítele.. a další hmotné dárky. ale největším dárkem a radostí, nebo spíš překvapením bylo, když o Štědrý den někdo zazvonil.. Byl to otec, kterého jsme neviděli asi 7 let a o Štědrý den najednou přišel.. Nemohl nás se sestrou ani poznat..Bylo to smutný, ale na druhou stranu jsem byla ráda.. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahojky :-) super soutěž
    Tak já nejen že dárky ráda dostávám, ale samozřejmě nejradši obdarovavám.
    Minulý rok na ježíška jsem dostala své vysněné natáčky od Babyliss jumbo curls :-) chtěla jsem je, protože mi vlasy natočené těmito natackami přišli jako mají modelky z přehlídek victoria secret :-)
    A dále jsem udelala radost i sobě oddalováním rodičů. Pořídila jsem jim vyhrivanou decku na chatu, aby jim bylo teploucko. Ovšem, nevychytal jsem to, že jsem měla koupit každému jednu zvlášť než dvě dohromady, protože mamca si stěžovala pak, že tatík hrozně chrape :-D:-D:-D

    OdpovědětVymazat
  26. U mě to byl dárek, kterým si můj muž splnil svůj dětský sen a mně málem přivodil infarkt-tchořík:).Nicméně jsem to vydýchala, a to doslova:), a nelituji, jen miluji a nekriticky zbožňuji malého smraďocha..tedy toho freťáka.
    lucka@jirman.biz

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj :), na vánoce mi udělá radost každý sebemenší dárek, tak nějak se umím radovat z každého dárku. Největší radost mi ale udělal notebook, od rodičů, který jsem dostala, aby mi ulehčil studium.
    MichaelaNec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Už několik let si hrozně moc přeju francouzského buldočka. Asi před třemi lety byly mé tužby "nejsilnější" :D ale naši mi to pořád rozmlouvali, že bych na něj stejně neměla čas, když jsem do večera ve škole, a že si ho mám pořídit, až budu sama a bla bla bla a 24. prosince jsem pod stromem měla obrovský balík. Asi čekáte že to byl buldoček, že? Ano byl, ale plyšový :D Ale vypadal přesně jako živý, nejdřív jsem byla zklamaná, ale pak jsem se musela hrozně smát a připustit, že naši mají pravdu. A tak si na toho svého Huga (ano, mám už i jméno :D) budu muset ještě chvíli počkat :)

    neutral.bubble@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. sabinaharajova@seznam.cz

    Největší radost jsem měla tuším v šesti/sedmi letech, kdy mi milý Ježíšek donesl mojí úplně první barbínu. Měla dlouhé blond vlasy, útlý pas a růžové šatičky. A asi po měsíci mi ji zabavila učitelka, že hračky do školy nepatří a vrátila mi ji až na konci školního roku:-)

    OdpovědětVymazat
  30. Pro mě je nejkrásnější dárek, když se sejdeme celá rodina u stromečku.. :) bohužel poslední dobou se s rodiči nevidím tak často jak bych chtěla a tak si Vánoční svátky s nimi vždy náramně užívám. Víc už ani nepotřebuju :)
    klariska.skodulka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Nejkrásnější dárek byl, když jsem vůbec nějaké dostala:) Když mi byly 4 roky tak jsem šla jsem ke stromku a tam nic nebylo a mamka říkala, že ježíšek mi nic nenechal protože jsem zlobila, ale když prej půjdu ven a se zavřenýma očima ho poprosím, že už budu hodná možná si to rozmyslí. Tak jsem to udělala a šla s babičkou do ložnice, když jsem se vrátila čekal tam na mě velikej kočár na panenky a velká mrkací pana :)
    To stejné jsme udělali sestře před 4ma rokama, když měla 4 a řekla: To nevadí, aspoň jsme máme rybu a kokina:D
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Bylo to před pár lety .. Vždycky býváme na Štědrý den doma, jen ten rok rodiče nutně museli jet pryč! Byla jsem z toho fakt zklamaná, chtěla jsem nasávat vánoční atmosféru a konečně být doma v klidu, protože pár týdnu předtím jsem se dozvěděla mou diagnozu, která mě trochu srazila na kolena a všechno to skloubit se školou bylo poměrně těžké. Rodiče však trvali na tom, že doma sama nebudu a pojedu s nimi. Zastavili jsme po pár desítkách kilometru u domečku se zahrádkou. Bylo mi v podstatě jedno co tam děláme do doby, než jsem spatřila psí mamču a pár štěnátek (psíci prostě vždycky na mě udělají dojem). Pak jsem viděla ty velké zářivé očka Filípka. Koukal se na mě a jakoby mi říkal, že jsem jeho nová "maminka". Byl to ten nejúžasnější pocit vědět, že to malé stvoření čeká na to, až si ho vezmete a dáte mu lásku.

    pravdova.andrea@email.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Jelikož nemám moc hezký vztah s přítelovou maminkou, tak pro mě byl asi nejkrásnější dárek to, že se minulý rok rozhodl strávit štědrý den se mnou a mou rodinou a ne s mamkou doma, která na mě neustále jenom nadává, tím mi dal alespoň hezky najevo co si o jejich názorech myslí. Doufám, že i letos budeme mít hezké společné vánoce. A nejkrásnější dárek z věcí? Většinou si nepřeji nic zásadního, výjimečného, takže mi největší radost udělá vždy mamka tím, když mi udělá košíček plný mé oblíbené kosmetiky..:)

    bellaschange.blog@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Jé ja zapomněla email vanda.dolinkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Bylo to před 5ti lety a dostala jsem malilinkaté koťátko,tak jsem jí dala jméno Dorotka,a po čase jsme zjistili že to je kluk,ale jméno má stejné,slyší na Dorínka:D .. Myslím si že ty hmotné dárky jako je např. xbox apod neudělají takovou radost jako například zvířátko,protože tu lásku co jim dáváte,jí zase opětuje a je za to ten tvor vděčný... To je ten jehezčí dárek k vánocum!! Veronikamaresova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Bylo to asi před 14 lety, kdy jsem k vánocům dostala svůj první mobil. Nebylo by to nic extra, kdyby tomu nepředcházelo to, o čem se teď s vámi podělím. Bylo mi tehdy 11 let a vždycky pár týdnů před Vánoci, kdy rodiče nebyli doma,jsem se vydala na číhanou a hledala dárky různě ve skříních :) (jj,teď se za to trošku stydím) :). A jednou tak šňupu a šňupu a co nenajdu - MOBIL. Moje radost opadla ihned, co jsem zjistila, že je tam pouze 1 mobil, jelikož mám starší sestru, která tehdy také ještě neměla mobil, bylo mi hned jasné, že bude pro ni. Tak jsem ho se smutkem znovu vrátila do krabičky, ale pořád ještě ve mě zůstávala kapička naděje.
    Když už to vypuklo a byl Štědrý den a začali jsem rozbalovat dárky, očekávala jsem,kdo první otevře "kouzelnou krabičku s telefonem". A co se nestalo? jako první ji otevřela sestra, a to mi už bylo jasné, že se ještě hold budu muset bez mobilu chvíli obejít :( Trošku jsem se z toho oklepala a začala rozbalovat dál, a nevěřili byste co jsem nakonec našla. No ano, byl tam ještě jeden mobilní telefon :) Taková radost, to snad ani slovy nejde popsat, i slzičky mi ukáply.
    A jak jsem se později dozvěděla, původně byl koupený opravdu jen jeden mobil, jenomže den před Štědrým dnem to taťkovi nedalo a ještě šel druhý telefon koupit. :)
    Tak tohle je můj příběh s vánočním dárkem na který budu vzpomínat snad do konce života ;)

    hondalu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Největší radost mi udělalo album fotek, které nám sestra nechala vytisknout-mamka, brácha i já máme každý jiné album zaměřené na každého osobně. Muselo jí to dát obrovské množství práce, protože to vlastně vybrala z fotek, které máme uložené v počítači od té doby co doma máme digitální foťák-to už je pár let. A znáte to, to člověk klidně za jeden večer nafotí 500 fotek, takže nechápu, jak se tím množstvím tisíců a tisíců fotek mohla vůbec probrat.

    dandula6@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Radost mám z každého dárku, o kterém vím, že mi ho ten daný člověk koupil, protože mi chtěl udělat radost :-) největší radost mi ale nejspíš udělal křeček, když jsem byla ještě malá, jelikož jsem si nějaké zvířátko moc přála a bydleli jsme v bytě, takže nic většího nepřipadalo v úvahu :-)
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Největší radost v posl. době mi udělal asi mnou vybraný telefon. Dlouho jsem ho vyhlížela, půlku jsem si na něj přispěla a když jsem ho dostala pod stromeček, zůstala jsem pod ním i s telefonem ještě další tři dny než jsem přelouskala návod a všechno nastavila. Miluju tyhle technické volovinky, takže jsem si vydržela hrát ještě dalšího půl roku =)
    Jinak z dětství si vzpomínám na knížku, kterou jsem dostala cca ve 14ti - byla to knižní dobrodružná hra, ve které se cestovalo po různých neznámých zemích a bojovalo se s obry a troly (podle odpovědi na každou kapitolu jste si řídili vlastní cestu =) rozbalila, zasedla na schody na chodbě a už mě nikdo nesměl rušit =) Teď už radši dárky dávám než dostávám, dělá mi to větší radost.
    michaela.deakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Nejkrásnější dárek byl asi od mého kluka. Dostala jsem od něho stříbrné srdíčko jako náhrdelník a ikdyž spolu už nejsme, tak ho pořád nosím jako talisman každý den :) Je to pro mě krásná vzpomínka :)

    moncablog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, tak nejlepší dárek co jsem kdy dostala k Vánocům, byla jednoznačně moje dvě britská koťata. I když už to nejsou ty malinký kuličky, ale jeden má sedm kilo a druhá šest. A jsou nejlepší proto, že i když už jsou velcí, jsou pořád se mnou, a mít vědomí i v těch nejhorších dnech, že je tu někdo kdo potřebuje nakrmit a pomazlit a že se pak odvděčí vrněním takovým, že mám pocit, že spolkli vrtulník, je fakt super. A hlavně! Jsou se mnou pořád a to doslova. Krémové chlupy mám naprosto všude a tak nejde nikdy zapomenout na to, že na mě doma někdo čeká:)

    OdpovědětVymazat
  42. A ještě jsem zapomněla mail, kdyby náhodou:) if.horak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Nejhezčí dárek? Když se před třemi roky stal mým můj dlouholetý partner- postarší ryzák s lysinkou a obrovským srdcem- pan Bedřich :) (ano, je to kůň :))
    Jeanne.j@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Nejkrásnější dárek? :o) Nevím, pro mě je na Vánoce nejkrásnějším dárkem, když jsme celá rodina spolu a to mi stačí. ;o)

    safrova.m@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Krásný den vám všem! Je to zajímavý nápad od Labradoory, jakým způsobem si "zasloužit" dáreček od ní. A zrovna takové hezké téma, kdy si i čtenářky vpouští ostatní do svých soukromých radostí.
    Já už mám děti, takže nepatřím mezi úplné "mlaďošky" a těch dárků už bylo za ta léta dosti :-), ale přece jen : líbilo se mi, když dárky od rodičů byly dokonalým překvapením, vlastně se mě ani neptali, co bych si přála. Teď se mi hrnou slzy do očí, protože moje maminka už nežije a já bych jí teď z fleku znova chtěla poděkovat za krásnou sadu zrcadla, kartáče na vlasy a hřebene, v černé barvě a s emailovým růžovobílým zdobením,které jsem dostala asi v deseti letech. A také nejvíc vzpomínám, jak jsme synovi vyrobili, když měl čtyři a půl roku a už od tří let četl, na jeho přání deskovou společenskou hru "Aputokole", bylo to takové cestování po republice a plnění úkolů. Název si sám vymyslel ve školce. Dětská radost nad dárky je opravdu krásný zážitek a všem tady ji přeji - ať už prožitou nebo v budoucnu sdílenou.
    Mějte se hezky a děkuji všem za hezké počtení.
    milena.mrkusova@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  46. Na Vánoce mě nejvíc potěšilo, když jsem dostala od rodičů potkana. Dlouho jsem ho chtěla, ale mamka se bojí myší. Tak mě potěšilo, že se mamka překonala :))

    claireen@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Můj nekrásnější dárek jsem dostala když mi bylo asi 5 let.Byli to takové ty papuče jak se nosili s tím zvířátkem já měla pejsky moc jsem po nich toužila a jaké bylo překvapení když jsem je pod stromečkem u babičky opravdu objevila.

    jita-beauty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, všechny soutěže mi utekly, tak se zkusím zapojit ještě do této.
    Já měla radost vždy ze všech dárků. Nejvíc mě bavilo, jaké oblečení dostanu od babi a dědy, protože moje babička byla elegantní paní a mě vychovávala podobným způsobem. Takže jednou to byly růžové úpletové šaty, podruhé tvídový komplet sukně a vestičky. Dál mám vždy velkou radost z knih, literatura to je moje a obzvlášť miluju vůni nových knížek. No a loni mi udělala velkou radost můj přítel. Přímo se zeptal, co bych chtěla a já mu pověděla, že už dlouho hledám pravé zlaté kruhy do uší, středního průměru. Pár dní před Vánoci mi řekl, že bohužel, že prošel hodně zlatnictví a nic. Jenže to od něj byla taková kamufláž, pod stromečkem jsem našla přesně takové, jaké jsem si přála:-)

    OdpovědětVymazat
  49. Dostala jsem spoustu krásných dárků, které mi udělaly radost. Například stříbrný prstýnek od mého přítele - byly to naše první Vánoce, kdy jsem spolu už chodili, byli jsem taková mladá ucha, mám k tomu prstýnku dodnes silný citový vztah. Ale nejvíc mě vždy potěší, když má někdo velkou radost z mého/našeho dárku. Jednou jsme babičce koupili novou televizi, protože ta stará se jí rozbila a babička na tom nebyla zrovna finančně nejlépe, aby si mohla koupit novou. A protože bydlí sama a od nás daleko, ráda si pustí aspoň televizi, aby tam něco mluvilo a mohla se na něco podívat. Slzy dojetí v jejích očích byly krásný vánoční dárek. Měla z té televize opravdu obrovskou radost.

    bubak8756@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Můj nejlepší dárek na Vánoce, jaký sem kdy dostala byl asi nejspíš minulý rok Notebook. Protože sem si ho strašně přála a mám nejspíš prokletí v tom, že se mi každá elektronika "zkazí" a po týdnu co jsem ji dostala musí jít na reklamaci. Ten notebook nešel na žádnou a i když má strašně malou paměť, tak sem s ním naprosto spokojená :)
    gajdikovacaroline@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Nejúžasnějším dárekem na Vánoce bylo růžový kabriolet pro barbínu, který sem dostala jako malá :) Mám ho dodnes schovaný ve sklepě a jednou ho dostanou moej děti, stejně jako všecky barbínky a miliony oblečků na ně :D S kabrioletem sem byla největší "hvězda" a všem se moc líbil :)

    katerina.kalabova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. To, že se každoročně sejde u štědrovečerní věčeře celá má rodina, je pro mě tím nejkrásnějším dárkem na světě. Není totiž nic cennějšího než obětaví a hodní rodiče, kteří by pro své dítě udělali dokoliv a sestra, která se vším pomůže a je s ní sranda :) Myslím, že právě takové dary jsou k nezaplacení a také ty nejkrásnější! :)
    Labudkova.R@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Snad se tedy ještě mohu zúčastnit! Já většinou nemám konkrétní přání, co bych chtěla najít. Pro mě je nejhezčí celý ten vánoční rituál. Po večeři Jdeme za město , do oblíbeného lesa a tam kličkujeme mezi stromy a hledáme ten nás vánoční. V ruce máme baterky a je to docela bojovka, ale má to nepopsatelné kouzlo. Nenápadně pak pod vybraný stromek vložíme nějaké drobnosti, a pak se raduje, ať už jsou dárky jakékoli.

    OdpovědětVymazat