středa 11. ledna 2012

Zpevňovače na nehty

 
Slíbila jsem report o zpevňovačích na nehty a tady je :) Všechny výrobky jsem vyzkoušela a to, co k nim píšu, je moje osobní zkušenost. Hezký den :)



Four Seasons - Zpevňovač nehtů



Zázrak za pár kaček, to bych o tomhle laku mohla říct. Ačkoliv stojí nějakých 45,- Kč, funguje skvěle. Nehty citelně zpevní, vytvrdí, navíc se úžasně leskne a ve dvou vrstvách dělá efekt gelového nehtu. Dostupný na internetu a v lékárnách, občas v síti drogerií Prima. Z měkkých nehtů se může loupat a na tenkých, velmi poškozených nehtech může intenzivně pálit ( obsahuje formaldehyd ). V tom případě doporučuju dát pod zpevňovač jednu vrstvičku laku s vápníkem ( Four Seasons má v nabídce dva ), pak pálit nebude.


Four Seasons - Zpevňovač nehtů s diamantovým prachem



Inovace původního zpevňovače ( k dostání jsou oba ), která ale zdaleka nedosahuje ohlasů původního výrobku. Účinek jsem nezaznamenala, ani se tak hezky neleskne a obsahuje drobné červené třpytky, což ne každému může vyhovovat. Za sebe nedoporučuju.



Sally Hansen Nailgrowth Miracle






Říká se mu Zlatý zázrak :) Asi nejznámější zpevňovač od firmy Sally Hansen. Stojí 199,-, prodává se v síti drogerií DM a na internetu. Je průsvitný, středně lesklý. A taky je to jeden z těch, co opravdu fungují. Měl by nehty zpevňovat a stimulovat jejich růst, což jsem na svých nehtech zaznamenala. Bohužel po cca dvou měsících jako kdyby mi přestal fungovat, ale mohla to ovlivnit i spousta dalších věcí. Nicméně tenhle výrobek můžu doporučit, funguje velmi dobře.



Sally Hansen Hard as Nail



Malá úzká lahvička za 99,- Kč v sortimentu barevných a drahých laků Sally Hansen moc pozornosti neupoutá, ale je to docela škoda, protože není vůbec špatný. Má tenký štěteček, což usnadňuje výrobcem předepsanou aplikaci - i pod nehet a na okraje nehtů. Doporučuju ho kombinovat s Nailgrowth Miracle, pak jsou nehty super :)



Sally Hansen Teflon Tuff




Přiznávám, že jsem si "tefloňáka" koupila především kvůli té úžasné měňavé nálepce :D A to je asi tak jediné, co by se na něm dalo říct :) Průhledný lak, který se loupe, barevný lak na něm bublinkuje a jako top coat se nedá použít už vůbec, neschne. Tak asi tak :)


Orly Nail Defense



Zpevňovač s obsahem proteinu. Je průhledný, samotný se mi loupal, tak jsem ho používala jako podlak. Nebyl špatný, ale nenadchl, je spousta lepších zpevňovačů. Stojí poměrně hodně peněz, kolem 275,- Kč. Už bych si ho nekoupila.


China Glaze Nail Strengthener & Growth Formula





Lak fialové barvy, která ale na nehtu není znát, působí průhledně. U mě to tenhle lak prohrál proto, že výrobce uvádí účinky v případě, že si nehty nebudete lakovat barevným lakem. A to je u mě problém, lakuju ráda a zpevňovače používám  především jako podkladový lak. Cca po týdnu šel kvůli tomu dál, takže účinky moc nepopíšu.


Miss Sporty Strong & Fast Growth



Láček za pár kaček, ale překvapí. Má mléčnou barvu, na nehtech dělá takový ten zdravý vzhled a dá se použít vyloženě i jako lak. Nevím, jestli podporuje růst, to jsem nějak nepostřehla, ale nehty zpevňuje ( stejnou zkušenost má i moje maminka ). Stojí kolem padesáti korun a dá se koupit běžně v drogeriích. Můžu doporučit :)


Mavala Scientifique Nail Hardener






Setsakramentsky drahý, ale taky setsakramentsky účinný zpevňovač :) Když mi tehle lak přišel, zděsila jsem se velikosti - je ho 5 ml a je to vážně mrňous. Používá se ale jen na odrostlou část nehtu - bílou špičku, takže se zdá, že vůbec neubývá. Je pro měkké nehty a funguje naprosto zázračně. Špičky nehtů se mi zpevnily tak, že jsem několikrát sama poškrábala v obličeji :D Bohužel nemám nehty jen měkké, ale i tenoučké a Mavala u mě měla jeden negativní efekt - nehty se mi odštipovaly po kouskách :( Pokud máte nehty měkké, ale ne jako papír, doporučuju všema deseti, protože tohle je vážně něco :) Obsahuje formaldehyd, ale tím, že se dává jen na špičky, na nehtu nepálí. Cena je 500,- až 600,-, ale na zahraničním e-shopu se dá sehnat levněji. Já ho kupovala na www.feelunique.com



5 komentářů:

  1. Ten první si musím koupit!

    http://cinderellasnuts.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Od FS zpevňovač mě pálil, ale tak dá se to vydržet, používala jsem ho docela dost dlouho, pak přestal fungovat, tak jsem přešla na SH, ale ta už taky nemá na mě účinky :D, tak jsem se zase vrátila FS a koupila jsem si včera gel s vápníkem, tak uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně zatím nejvíc pomohl vápník od FS. Používala jsem Nailtrition od Orly (má růžové zabarvení a každý den celý týden se nanáší jedna vrstva), žádné zlepšení jsem nezaznamenala. Teď používám Calcium Shield opět od Orly, zatím vypadá nadějně.
    Mám dotaz: Nailgrowth Miracle a Hard as Nails jsi používala jak? Zkoušela jsem dát vrstvu Hard as Nails a potom vrstvu Nailgrowth a potom barevný lak.

    OdpovědětVymazat
  4. Na ten lak os SH mám slevu do DM, tak možná pořídím:).

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, mám Sally Hansen Hard as Nails a také Nailgrowth Miracle. Chtěla bych se zeptat, jak jsi tyto dva laky kombinovala, asi mi to nedochází :D Děkuji :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*