úterý 10. ledna 2012

Pár vlasových tipů pro vás :)

Protože se mě hodně z vás ptá, jak se mi povedlo docílit hezkých vlasů, přidávám tipy na vlasové výrobky, které se mi osvědčily a můžu je všema deseti doporučit :) Tady je máte:







Loreal Intense Repair - podle mě asi to nejlepší na suché vlasy, co existuje. Používám šampon a masku, tu nechávám min. 5, nejlépe 15 minut působit, ideálně ještě zabalím do igelitu a nechám působit teplo. Nejen, že tahle řada naprosto úžasně voní, ale vlasy jsou po ní opravdu jako nové :) Kupuju na www.vlasovyraj.cz





Redken All soft - trocha luxusu v domácí péči :) Používám šampon a kondicioner z inovované řady ( IPN ), kondicioner nechávám působit asi 5 minut. Vlasy jsou po použití měkké, heboučké, provoněné a především se exkluzivně lesknou :) Kupuju na www.feelunique.com





Gestil Wonder -  vůní neokouzlí, ale účinky jsou perfektní. Zábalový krém s výtažky z míšní tekutiny býka ( lidově "bejčí koule" :D ) a bambusu. Je vhodný jak na zábaly před mytím - vtírá se do suchých vlasů, tak po umytí šamponem. Je na vás, jestli vám bude víc vyhovovat kratší doba působení nebo delší, 30 až 60 minut. Mně při delší době působení vlasy vysuší, nechávám ho jen 5 minut. Je ideální i pro vlasy po trvalé a na vlasy, které vypadávají. Kupuju v kadeřnických potřebách Cmíral, www.cmiral.cz, nicméně k dostání je ve spoustě e-shopů s vlasovou kosmetikou.






Loreal Absolut Repair - záměrně ho dávám až jako poslední, protože ačkoliv je jeho účinek skvělý, není úplně vhodný pro suché vlasy. Je silně regenerační, takže pokud se vám podařilo zničit si vlasy barvením, trvalou nebo urputným žehlením, pak je tahle řada ideální. Ale pozor - dokáže vlasy hodně zatížit. Takže střídat s jinými výrobky a nepoužívat dlouhodobě. Pokud budete mít pocit, že jsou vlasy lepší, doporučuju "vysadit" :) Používám šampon a masku, masku jen na 5 minut, ale v dobách velkého poškození 15 minut a pod igelit :) Kupuju na www.vlasovyraj.cz




A nakonec - myslím, že velkou zásluhu na kvalitě mých vlasů má i značka melíru, na který každé dva měsíce chodím. Je to Matrix light a vyvíječ Matrix 6% :)




7 komentářů:

  1. Ahoj:) Dostala jsem tip na Tvůj blog! Já se taky věnuju přípravkům na vlasy, je to moje velká úchylka a záliba:). Mám ale jiný typ vlasů, takže z toho, co tu máš, používám akorát Gestil Wonder - ten je skvělý!

    http://cinderellasnuts.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj.Pořád se plácám v tom jak se starat o své vlasy,mám pocit,že jim nic není vhod.Takže jsem uvítala Tvůj blog,určitě tady budu nacházet hodně inspirací.Takže přeji hodně úspechů a dobrých nápadů.:-) KrasneToulani

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju za milé příspěvky, budu se snažit nezklamat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za typy, rozhodně nějáký vyzkouším :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, hrozně obdivuji tvoje vlasy, jsou krásný. Já se nechala před půl rokem poprvé ostříhat na mikádo, protože vlasy jsem měla pořád dlouhé až po pas a byli už dost zničené melírováním, fénováním apod. Nyní o vlasy krásně pečuji, tak jsem byla ráda o tento příspěvek. Objednala jsem si z vlasového ráje Loreal Intense Repair šampon, masku a také Gestil Wonder, obojí je skvělé. Ještě bych zapomněla také Biosil plus :) Díky moc za příspěvky.

    OdpovědětVymazat
  6. máš nádherné vlasy!!! a to i přesto, že si je barvíš, fénuješ, žehlíš a používáš kosmetiku se syntetickými látkami, což všechno vlasům docela škodí .. jak to tedy děláš :)
    já o svoje vlasy pečuju jak jen to jde a nic .. zkouším do toho dát víc, koupila jsem si taky ten Biohar, tak uvídím, snad něco zabere a vlasy zhoustnou a porostou.

    OdpovědětVymazat
  7. K tomu Wonderu.Já bych ho na suché vlasy asi nedala,protože po umytí jsou šupiny vlasu otevřené a přípravek se tak do něj lépe dostane.Ještě je taky dobré po nanesení toho přípravku dát si na vlasy nějakou fólii(může být potravinářská) zafoukat fénem-teplým vzduchem.Nechat vychladnout a spláchnout nejlépe studenou vodou.Ta studená voda má lepší vliv na šupiny vlasu.Jelikož jsou šupiny po masce otevřené tak bych je uzavřela kondicionérem.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*