sobota 23. března 2013

TAG od Color Beam - kosmetické záležitosti, které mi fakt nejdou :)

Krásné sobotní dopoledne :)
 
Včera jsem četla na blogu Color Beam její TAG - kosmetické záležitosti, které mi fakt nejdou a teda výborně jsem se pobavila :) A protože jsem pro každou špatnost, prásknu na sebe něco taky :)
 
 
 
 
 
1.) Vlasy - účesy
 
Vím, jak o vlasy pečovat, jsem puntičkář na dokonalost melíru, ale jak jde o nějakou úpravu, jsem v koncích. Beze studu se přiznávám, že dodnes neumím ani francouzský cop a rybí cop je pro mě vrcholem mého umění :D Jak já zavidím třeba Pétě z Petralovelyhair, co všechno si umí vykouzlit na hlavě :)
 
2.) Líčení - oči
 
Jsem blondýna a líčení je pro mě každodenním nutným zlem. Bez líčení nemám obočí ani oči, zůstane mi jen pusa :D Myslím, že se stínama, řasenkou a ještě tak trochu i tužkou na oči to vcelku zvládám. Co ale absolutně nezvládám, jsou linky na oči. Jak mě se líbí krásně udělané linky!! A jak zoufale nesouměrný a kostrbatý výsledek mám na očích vždycky já :D A ne, není to o tréninku, já jsem prostě manuální tele :)
 
3.) Líčení - tvářenka/bronzer
 
Půlku z celého roku mívám barvu a lá umrlec. No, možná i 3/4 :D Líbí se mi, když si někdo umí vykouzlit zdravý vzhled pomocí tvářenky, užší obličej pomocí bronzeru a ideálně ještě tyhle dvě věci šikovně zkombinovat. Já to neumím. Mám vždycky pocit, že mám něčeho míň nebo víc a pořád se mi nedaří najít ideální barvu tvářenky, bronzeru a především je sladit. Chjo.
 
4.) Péče o pleť - masky
 
Vím, že by si pleť čas od času masku zasloužila. Vím, že bych asi i našla nějakou, která by mi vyhovovala. Ale to by mě musel někdo přivázat k židli a svázat mi ruce. Za 1. si neustále sahám na obličej, takže v případě čerstvých masek by to bylo o flecích na všem a všude. Za 2. si určitě kýchnu a budu potřebovat smrkat a za 3. mám fóbii z toho, že v momentě, kdy budu mít nějaké blátíčko na obličeji, zazvoní někdo důležitý a já budu muset z bytu ven :D Takže masku jsem zatím použila ve svém životě asi jen 3x ( a pokaždé někdo zazvonil! ).
 
5.) Péče o tělo - tělové krémy
 
Jsem vůči svojí pokožce děsný nelida a tělové krémy používám tak každou druhou sprchu/koupel. Mě prostě nebaví ten proces mazání :D Taky mi spíš vyhovují lehká mléka než hutnější krémy a jak na potvoru mléka málokdy tak hezky voní jako hutnější krémy nebo másla. Je to boj a není to fér :D
 
 
Tak, a to je ode mě vše :)
 
Děsně by mě ale zajímalo, jak to mají tyhle blogerky a fakt doufám, že nám na sebe taky něco prásknou :) Nicméně přidat se může každý! :)
 
 
Mějte se krásně :)
 
 
 

21 komentářů:

  1. Super článek :-D Linky taky nejsem schopná se naučit. Přijde mi, že mám nějaký divný oči, kterým nesluší ani tenká, ani silnější, ani protáhlá kočičí linka :-/ Přitom bych je tak ráda nosila!

    OdpovědětVymazat
  2. Já si také neumím nanést tvářenku, tak aby vypadala přirozeně.. hrůza :D.

    OdpovědětVymazat
  3. :D:D Ivčo zlato to jsi měla pobavila! Myslím, že to chce prostě trénovat, trénovat! Jinak ty účesy na to většinou nemam trpělivost, protože mě bolí ruce pak :D A to, že se krémuješ každou druhou sprchu to je super já tak 1x do týdne ;) Tvoje Marsi ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Já to mám stejně s tvářenkou :)) Sice si ji dávám každý den, ale pocit mám stejný jako ty :)) A ty linky...jak já bych chtěla na konci oka krásný ocásek.... bohužel končím vždy u vnějšího koutku...dál to nejde :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Já to mám stejně s tvářenkou :)) Sice si ji dávám každý den, ale pocit mám stejný jako ty :)) A ty linky...jak já bych chtěla na konci oka krásný ocásek.... bohužel končím vždy u vnějšího koutku...dál to nejde :)))

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to s tou tělovou péčí máš náhodou super.
    Já jsem tělové mléko nepoužila více jak půl roku! A jo, teď mě pne pokožka, musím se někdy zas namazat, no jsem lepl no....

    OdpovědětVymazat
  7. Paradni ckanek,uplne se v tom vidim. Hlavne teda "nekremovani" a celorocni barvy (nebarvy) v obliceji! Nemam vubec videt oboci a o rasach ani nemluvim :D nekdy si í s moji blond hlavou prijdu jako lebkoun :D na oboci jsem objevila stiny na oboci od Mary Kay a drzi cely den. Tuzka se mi vzdy rozpila.

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, ráda jsem si početla, a ráda to u sebe někdy sepíšu... ;) :)

    OdpovědětVymazat
  9. :DDD a hele:-)!!
    supr že se toho někdo chytil:-)!!
    moc mi to udělalo radost a moc ráda jsem si to přečetla a dost jsem se zasmála:-))

    doufám, že se ještě někdo zapojí:-))

    OdpovědětVymazat
  10. Můžu tě uklidnit, já jsme na tom úplně stejně :D Na účesy a líčení jsme naprosté tele :D A natřít se krémem po sprše je pro mně peklo. Hlavně se mi nedaří najít nějaký, který by se hned vsákl :D Hnus!! Já jsem teda přírodní bruneta, ale jakmile vyleze sluníčko, tak mé obočí zesvětlá a mizí :D Ale já s tím neumím nic dělat, barvit ho nechci, to mě nebaví :D Asi s tím letos něco udělám a zajdu ke kosmetičce! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Super článek, s linkami to mám stejně:-) Ségra umí česat stejně dobře jako petralovelyhair, takže toho dost často využívám :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Jestli ty jsi ke své pokožce nelida, když se mažeš obden, tak nevím co jsem já - nemažu se vůbec :D Namažu se tak dvakrát, třikrát do roka a to až když jsem celá šupinatá jak kapr :D

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem neskutečně líná si mazat tělo, zoufale mě to nebaví a přála bych se k tomu konečně nějak donutit:)

    OdpovědětVymazat
  14. Super ;) Zítra na to mrkneme :D :D

    OdpovědětVymazat
  15. První tag? Jupí během příštího týdne to tu máš :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec jsem to stihla i dnes :) Tak a teď konečně psaní seminárky :)

      Vymazat
  16. Wow! Jako bych to psala já! :-) Vše sedí naprosto do puntíku! :-) A ještě nějak moc nezvládám lakování nehtů! Přetahuju hrozně. :-) Navíc na tělová mléka/krémy jsem lempl. Mlékem tělo namažu asi 2x za rok. :-/ Pleťové masky to samé.

    OdpovědětVymazat
  17. Linky jsou i pro mě zlo!Mě se také líbí,ale už se trošku zdokonaluji..:)))


    http://lovekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Také se mi tento Tag moc líbí :).

    OdpovědětVymazat
  19. Jeee vy jste skvělá :) Líbí se mi, že si umíte že sebe udělat srandu. To já jadu pořád, takové to sebekomictví (nebo jak to nazvat). Každopádně s těmi očními linkami jsem na tom úplně stejně. A to je to, s čím se sem jdu zeptat. Nezkoušela jste prosím některá tuto metodu PM očích linek? A nemáte prosím třeba foto? Já o tom opravdu vážně uvažuji.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*